ĐOKOVIĆ IGRA NA OLIMPIJSKIM IGRAMA? Novak dečaku iz Japana najavio dolazak u Tokio

Novosti online

15. 07. 2021. u 08:30

NOVAK Đoković čestitao je 6. rođendan tensikom talentu Kođiru i obradovao sve navijače u Srbiji.

ЂОКОВИЋ ИГРА НА ОЛИМПИЈСКИМ ИГРАМА? Новак дечаку из Јапана најавио долазак у Токио

FOTO: Tanjug/AP

Naime, najbolji igrač sveta je poželeo Japancu mnogo sreće i najavio dolazak na Olimpijske igre u Japan.

Podsećanja radi, poslednjih dana vlada velika neizvesnost o nastupu Đokovića u Tokiju, ali ovaj snimak daje naznake da je ipak bliži odluci da se pojavi na OI, na kojima bi napao jedino zlato koje mu nedostaje.

Novak je video porukom usrećio dečaka, a sada preostaje da se vidi da li su ove reči samo deo čestitke i da li će prelomiti, jer je u velikoj dilemi zbog rigoroznih mera, testova i nedostatka publike u Tokiju.

Mali Kođiro obožava Novaka, ima već veliku popularnost iako je mališan, Đoković je nekoliko puta hvalio njegov talenat, a sada je dečaku napravljena i torta sa dve Novakove fotografije.

„Srećan rođendan, prijatelju moj, srećan 6. rođendan, izgledaš sjajno, pratim tvoj tenis i napredak. Sve najbolje, nadam se da ću te videti na Olimpijskim igrama“, rekao je Novak.

Foto: Tviter

 

Posle Vimbldona, već na konferenciji, Novak je ostavio sve „u rebusu“.

„Razočaran sam bio kada sam čuo da neće biti publike. Čuo sam da ima mnogo ograničenja kada je reč o kretanju u selu, da nećemo moći da gledamo druge sportiste i da neću moći da vodim španera, koji je važan deo mog tima. Plan mi je bio da idem na Olimpijske igre, ali sada sam na 50-50“, rekao je Đoković posle Vimbldona, ali posle nekoliko dana odmora deluje da je došlo do promene, a njegov nastup najavio je i Viktor Troicki.

A tek poslednja poruka dečaku iz Japana je čini se konačna potvrda, pa već sada možemo da razmišljamo o jednom sigurnom zlatu u Tokiju.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

Dvojezične državne škole sve traženije, a jedna se uskoro otvara i u Beogradu na vodi!