MATS Vilander, iako je samo pre nekoliko dana izjavio da će Mateo Beretini osvojiti Vimbldon, sad je promenio ploču, i nahvalio Novaka Đokovića.

Komentari (10)

borko

12.07.2021. 14:19

Ajmo sad dosta preterivanja. I on je živo biće . Još dve-tri godine i onda sam nek donese odluku i ode kao car, a ne kao, žao mi je što to moram reći, da radi ovo što Federer radi sebi. NIje Novak nadčovek. Vrhunski jeste, ali granice pristojnosti postoje. Ja mu želim da bude gospodin , kada bude donosio tu odluku.

Svenson

12.07.2021. 14:23

Mozemo li zamoliti gospodina Wilandera da vise ne pravi nikakve paralele i da ne razmislja vise o tome ko ce i gde pobediti, ko ce igrati jos koliko godina, sta ima ovaj ili onaj i slicno........? Poznato je da niko ne slusa njegove price i kada sklone Barbaru Schett iz programa sa njim, onda gospodin Wilander moci ce da cita price deci za laku noc!

Sandra

12.07.2021. 14:33

Vilander je rekao da Beretini može ugroziti Novaka (što se i videlo u meču), i da je to teniser koji može da osvoji gren slem. Nigde nije izjavio da će Beretini osvojiti Vimbldon baš sad.

zika

12.07.2021. 15:10

Vilander uopšte nije Djokovićev mrzitelj. Prestanite da pišete gluposti...Čovek je rekao pre neki dan da ce Beretinni osvojiti Grand Slam, nije rekao Wimbledon. Prenosite tacno sta covek priča. Šta više ,ako pratite i znate engleski jezik,Vilander gotivi Djokovića i realan je u svojim analizama. Pozz

LEGENDARNI

13.07.2021. 09:40

Stavite kao uvek "legendarni Vilander " :-D)))))))))).....omaklo vam? Hvala. P.S. Da nije Noleta Vilander nebi imao sta da jede,Jadnik.