ITALIJANSKI teniser, Mateo Beretini biće protivnik Novaka Đokovića u finalu Vimbldona, nakon što je u četiri seta savladao poljskog rivala Huberta Hurkača. Posle trijumfa nad jako talentovanim igračem, Italijan je istakao da je jako samouveren.

Komentari (17)

DrLazar

10.07.2021. 09:03

Igra se 5 setova prijatelju a to ti je najveci problem posle tvog zadnjeg meca, vidim te kao gubitnika. Novak je ipak broj 1 sa razlogom ako mu idu serve, nemam sumlje da ce uzeti svoj 20ti gran slam.

Rej

10.07.2021. 10:34

Не видим шта је то неспортски изјавио. Човек има право да се нада. Ако игра против броја један не значи да треба да се унапред преда. Наши новинари су чудо.

Lavica

10.07.2021. 19:09

Ako tako mislis neka ti bude, naravno da ces dati sve od sebe, ali ko bude imao bolji dan da mu krene u igri kako on zeli naravno da ce pobediti, ako si ti taj pobednik onda ti cestitam unapred....Nole zna kako se igra u finale i naravno da svim srcem navijam za mog ljubimca Noleta i nadam se moja zemlja Srbija....a sto se tice publike ona je na tvojoj strani sigurno jer englezi uvek i uvek navijaju za protivnika koji igra protiv Novaka, a Noleta bas briga za to, to mu jos dodatno daje snagu da igra jos jace i bolje....idemooooo!!!!