"LOŠ MOMAK" I NAJBOLJI SVETSKI TENISER: Đoković stavlja tačku na diskusiju!

Promo

09. 07. 2021. u 11:54

Šta god uradio i kakve god uspehe nizao, a priznaćete - ima ih i više nego što je iko očekivao, Novak Đoković će "zapadu" uvek biti primer lošeg momka. Dokaz je i nedavna konferencija, kada je Srbin dobio to nezgodno pitanje, ali...

ЛОШ МОМАК И НАЈБОЉИ СВЕТСКИ ТЕНИСЕР: Ђоковић ставља тачку на дискусију!

Foto: Meridianbet

Isto tako, Srbiji će biti primer istrajnosti, talenta i beskrajne upornosti. A, najbolja kladionica u regionu na Đokovića gleda kao na jednog od najbojih sportista koje je Srbija imala i zato je rešila da podrži njega, ali i da obraduje sve njegove navijače. 

Pred početak polufinala Vimbldona imamo jednu sjajnu vest. Pre nego što se udobno smestite i uživate u tenisu, kliknite OVDE - preuzmite BONUS ZA SPORTSKO KLAĐENjE U IZNOSU OD 2.000 DINARA i to BEZ USLOVA, a onda se prepustite čarima NAJVEĆIH KVOTA NA SVETU

A, sada se vratimo na tenis. Đoković će u polufinalu Vimbldona odmeriti snage sa kanadskim teniserom, Denisom Šapovalovim, koji je trenutno 12. na ATP rang listi. 

Kada se radi o međusobnim duelima, Đoković je u seriji od četiri pobede nad Kanađaninom, a poslednji poraz doživeo je još 2019. godine. A kada se radi o Vimbldonu, Srbin zaista pruža sjajne partije. Padali su redom Drajper, Anderson, Kudla, Garin i Fukovič, pa je jasno da je i danas apsolutni favorit. 

Ali, i njegovom rivalu se mora skinuti kapa. Put preko Kolšrajbera, Anduhara, Mareja, Bautiste i Kačanova je sve samo ne lak. 

Jedno je sigurno - čeka nas lavovska borba, dostojna polufinala najvećeg teniskog turnira na svetu. Istovremeno, u drugom polufinalu, sastaće se Hurkač i Beretini, a to je idealna prilika da u Meridianu iskoristite fenomenalan BONUS NA PAROVE KOJI IZNOSI I DO 2000%!

Znate šta vam je činiti, sada ćemo vas pustiti da uživate u spektaklu! 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (9)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju