KRAJ ILI MAJSTORICA: Vaterpolisti Novog Beograda sutra (20.30) u Kragujevcu imaju prvu meč loptu u finalu plej-ofa Superlige Srbije

S. K.

24. 05. 2024. u 23:05

VATERPOLISTI Novog Beogarad sutra (20.30) u Kragujevcu imaju prvu meč loptu u finalu plej-ofa protiv Radničkog. Puleni Živka Gocića vode sa 1:0 u pobedama i još jedan trijumf bi im doneo treću uzastopnu titulu prvaka Srbije. Ukoliko, Kragujevčani naprave podvige, majstorica će se igrati 29. maja u Beogradu.

КРАЈ ИЛИ МАЈСТОРИЦА: Ватерполисти Новог Београда сутра (20.30) у Крагујевцу имају прву меч лопту у финалу плеј-офа Суперлиге Србије

miloš vukadinović

- Očekuje nas još jedna teška utakmica protiv ekipe koja je rasterećena. Ipak, trudićemo se da nametnemo naš ritam, želimo da što pre završimo finalnu seriji i osvojimo titulu - kaže strateg Radničkog Živko Gocić.

U Kragujevcu se traži karta više, a strateg domaćina Dragan Kozomora ističe:

- Daćemo sve od sebe da se revanširamo, ali biće jako teško s obzirom na to da igramo protiv verovatno najjače i najkompletnije ekipe na svetu.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A ONDA SU SRBI POČELI SA ZLOČINOM! Rusija ismeva Nemačku, oduševljena šta su Srbi uradili pred meč sa Engleskom! (VIDEO)