ANGELINA PRETI MILICI: Topićeva i Gardaševićeva boriće se za titulu prvakinje Srbije u skoku udalj

S. K.

16. 02. 2024. u 22:34

NOVA uzbuđena za ljubitelje atletike u Beogradu. U Atletskoj dvorani na Banjici u subotu i nedelju će se održati prvenstvo Srbije u dvorani. Za pobedničko boriće se preko 250 atletičara iz 50 klubova. Takmičenja počinju u subotu u 12 časova, svečano otvaranje je u 15.30, a zavesa se spušta u 18.40. I u nedelju nadmetanja kreću od 12 časova, a šampionat se završava u 20 časova.

АНГЕЛИНА ПРЕТИ МИЛИЦИ: Топићева и Гардашевићева бориће се за титулу првакиње Србије у скоку удаљ

FOTO: M. Vukadinović

Najinteresantniji će biti nadmetanje dama u skoku u dalj, gde će aktuelnu šampionku Milicu Gardašević sa trona pokušati da skine naša najbolja skakačica u vis Angelina Topić. Topićeva će se takmičiti i u skoku u vis, a najveća rivalka biće joj Zorana Bukvić.

Od ostalih disciplina najviše privlači trka na 60 metara, gde ćemo gledati okršaj najbrže seniorke, Milane Tirnanić i juniorke Ivane Ilić. U istoj disciplini kod muškaraca za prvo mesto boriće se braća Kijanović, Aleksa i Boško, koji će trčati i na 200 metara.

U skoku u dalj sjajnom Strahinji Jovančeviću najozbiljni rival će biti Luka Bošković. Asmir Kolašinac je prvi favorit u bacanju kugle. Na 60 m prepone za titulu će se boriti Milica Emini i Anja Lukić, a u troskoku Teodora Boberić i Aleksandrija Mitrović.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)