MAJA UMIRILA TIJANU: Odbojkašice Skandićija u trećem kolu Lige šampiona savladale Ezačibaši sa 3:1

Novosti online

30. 11. 2023. u 11:45

ITALIJA - Turska 2:0. Treće kolo Lige šampiona za odbojkašice obeležile su ekipa sa Apeninskog poluostrva, koje su nadigrale rivalke iz zemlje evropskog šampiona. Prvo je u grupi A Vero Volej Milano (libero Teodora Pušić) u Istanbuli oduvao evropskog prvaka Vakifbanku (Bianka Buša 2) sa 3:0, a potom je u grupi B Skandići Maje Ognjenović (2 poena) nadigrao Ezačibaši Tijane Bošković (26) i Jovane Stevanović (2) sa 3:1.

МАЈА УМИРИЛА ТИЈАНУ: Одбојкашице Скандићија у трећем колу Лиге шампиона савладале Езачибаши са 3:1

FOTO: N. Skenderija

Nas je oduševila pobeda Jedinstva iz Stare Pazove nad francuskim Miluzom od 3:2. A od naših devojaka u drugim klubovima, radovale su se Jovana Mirosavljević (1 poen) posle pobede Štutgarta nad Bevernom (3:0) u grupi D, Bojana Milenković (12 poena) i Marta Drpa (17) u dresu Prometeja, koji je u grupi E u gostima savladao rumunsku Albu Blaž (Jović 1, Kocić 4, Kockarević 13) sa 3:2.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu