PARTIZAN BEZ LIGE ŠAMPIONA: Crno-beli izgubili od Las Palmasa i preselili se u Kup CEV

S. K.

12. 11. 2023. u 22:24

PLASMAN u Ligu šampiona bio je, ipak, nemoguća misija za odbojkaše Partizana. Crno-beli su u poslednjem kolu kvalifikacione grupe 5 u zemunskom SC „Master“ pred 200 gledalaca izgubili od Las Palmasa sa 3:1 (25:20, 25:23, 23:25, 25:19) i osvojili treće mesto. Španci će kao pobednici grupe igrati grupnu fazu elitnog takmičenja, dok se puleni Bojana Janića sele u Kup CEV, gde će u 16-finala, 22.i 29.novembra, igrati sa belgijskim Luvenom.

ПАРТИЗАН БЕЗ ЛИГЕ ШАМПИОНА: Црно-бели изгубили од Лас Палмаса и преселили се у Куп ЦЕВ

FOTO: OSS

Beograđani su i pre meča sa Las Palmasom znali da ih ni pobeda od 3:0 ne vodi u elitu, jer su se iz grupe 6 u rumunskom Galaciju plasirali Olimpijakos i Arkada. Ipak, želeli su da na častan način završe kvalifikacije i pružili su najbolju partiju na turniru.

Istina, Španci su bili nedodirljivi u prvom setu, jer su znali da im taj jedan set osigurava prvo mesto u grupi. Zato se od drugog čina vodila žestoka borba. Crno-beli su u drugom činu vodili do 17:15, ali nisu uspeli da izjednače. U trećem su uspeli da nadmudre igrače Las Palmas i to je bio njihov maksimum, jer su četvrti čin izgubili glatko. U domaćem timu je odskočio kapiten Mrdak sa 21 poenom.

U drugom meču Insburk je pobedio Budvu sa 3:0.

TABELA: Las Palmas 9, Insburk 6, Partizan 3, Budva 0 bodova.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TULIJUM LASER ODLIČAN IZBOR ZA LEČENJE: Najčešći uzrok urinarnih problema je uvećana prostata