POPRAVNI SA VOJVODINOM: Vaterpolisti Novog Beograda posle bolnog poraza od Sabadelja sutra u Superligi igraju sa Vojvodinom

Novosti online

20. 10. 2023. u 11:34

PORAZ od Sabadelja u Ligi šampiona još peče vaterpoliste Noovg Beograda. Igrači našeg prvaka su svesni da moraju da isprave greške iz meča sa Špancima, tako da će sutra (19.45) u četvrtom kolu grupe A Superlige ozbiljno shvatiti duel sa autsajderom Vojvodinom.

ПОПРАВНИ СА ВОЈВОДИНОМ: Ватерполисти Новог Београда после болног пораза од Сабадеља сутра у Суперлиги играју са Војводином

N. Paraušić

- Ovo je veoma bitna utakmica za nas posle bolnog poraza u Ligi šampiona od Sabdelja. Učinićemo sve da utakmicu iskoristimo za korekciju grešaka koje smo napravili u duelu sa Sabadeljom i podignemo samopuzdanje. Sigurno je da neće biti lako, ali moramo da opravdamo ulogu favorita, a to ćemo uspeti samo ukoliko budemo imali maksimalno ozbiljan pristup i visok nivo koncetracije - ističe za sajt Novog Beograda Vasilije Martinović.

Jedan od naših najvećih talenata smatra da su poklonili pobedu Sabadelju u Lihi šampiona:

- Neobjašnjivo smo pali u toj četvrtoj deonici. Nismo postigli gol, generalno smo igrali voma loše u napadu. Sopstvenim greškama poklonili smo pobedu Sabadelju. Imali smo kontrolu igre i rezultatsku prednost, ali sve to smo ispustili neshvatljivim grešakama. To nas je skupo koštalo, a rival je iskoristio svoje šanse i napravio preokret.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)