NEREŠENO! Odbojkašice Srbije i Italije završile meč bez pobednika pred početak Evropskog prvenstva

Novosti online

08. 08. 2023. u 22:07

Ženske odbojkaške reprezentacijw Srbije i Italije odigrale su bez pobednika 2:2, po setovima 18:25, 19:25, 25:20, 27:25 u prijateljskom meču u Firenci, saopštio je večeras OSS.

НЕРЕШЕНО! Одбојкашице Србије и Италије завршиле меч без победника пред почетак Европског првенства

FOTO: Tanjug

U selekciji Srbije najbolja je bila Tijana Bošković sa 17 poena. Kod domaćih, najefikasnija je bila Paola Egonu sa 14 poena.


Italija je sinoć u prvom meču pobedila Srbiju 3:0 (25:20, 25:19, 27:25), a u dogovoru oba trenera, odigrana su dva dodatna seta u kojima je domaća selekcija bila bolja 25:23 i 29:27.


Srbiji su ova dva meča poslužila kao poslednja priprema uoči Evropskog prvenstva, koje će biti odigrano od 15. avgusta do trećeg septembra u Belgiji, Nemačkoj, Italiji i Estoniji.

Odbojkašice Srbije se sutra vraćaju u Beograd gde će nastaviti sa pripremama za šampionat Evrope. 

Podsetimo, Srbija će na kontinentalnom šampionatu igrati u grupi A u Gentu sa Belgijom, Slovenijom, Poljskom, Ukrajinom i Mađarskom.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)