SRPKINJE PETE, TURKINJE PRVE NA SVETU: Posle finalnog turnira Lige nacija za odbojkašice došlo do promena na rang-listi FIVB

Novosti online

17. 07. 2023. u 12:36

PRVO zlato u Ligi nacija odbojkašicama Turske donelo je i prvo mesto na svetskoj rang-listi. Posle završenog takmičenja naše devojke, koje su uoči LN bile prve, sada su pete na planeti.

СРПКИЊЕ ПЕТЕ, ТУРКИЊЕ ПРВЕ НА СВЕТУ: После финалног турнира Лиге нација за одбојкашице дошло до промена на ранг-листи ФИВБ

foto volleyballworld.com

Na FIVB listi druga je selekcija SAD, treća je Italija, četvrti Brazil, šesta Kina, sedma Poljska, osmi Japan, deveta Dominikanska Republika, a deseta Holandija.

Srpkinje su se danas preselile na Pale, gde će imati bazične pripreme za EP i kvalifikacioni turnir za odlazak na Olimpijske igre.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)