SRBI SU I DALJE ŽIVI: Drama pet setova i san o "fajnal-ejtu" i dalje traje

Novosti online

07. 07. 2023. u 08:20

Odbojkaši Srbije savladali su Kubu rezultatom 3:2, po setovima 19:25, 25:23, 25:21, 22:25, 15:11, tako da ostaju u borbi za plasman na finalni turnir Lige nacija.

СРБИ СУ И ДАЉЕ ЖИВИ: Драма пет сетова и сан о фајнал-ејту и даље траје

FOTO: FIVB

Petim trijumfom, Srbija se vratila na deveto mesto, a meč protiv Francuske, koji se igra večeras od 22.30 časova po našem vremenu, verovatno će biti i odlučujući u trci za Gdanjsk.

Izabranici Igora Kolakovića imali su poteškoća u prvom, ali su u drugom setu uspeli da dominiraju, iako je početak bio težak.

U drugom periodu, odbojkaši su pokazali najstabilniju igru, a Kubanci grešili.

U srpskoj selekciji Dražen Luburić je osvojio 18, Miran Kujundžić 16, a Aleksandar Nedeljković 12 poena. Kod Kubanaca blistao je Erera sa 30, dok je Lopes postigao 14 poena.

Poslednji rival Kolakovićevim izabranicima biće Bugarska u subotu takođe od 22.30 sati.

Plasman na završni turnir Lige nacija izboriće osam najbolje plasiranih selekcija. Završni turnir LN je na programu od 19. do 23. jula u Gdanjsku.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave