RAT u Ukrajini i dalje privlači ogromnu pažnju širom planete, a najnovije vesti vezane za taj sukob, koji Rusija naziva "specijalna vojna operacija", dolaze iz sfere sporta.

Gerilac

20.06.2023. 17:39

O cemu pricamo,zao mi ovih ljudi kojo ginu a na silu su dovedeni u prve borbene redove,a njega,nije mi zao,dobrovoljac koji je udario na svoju bracu..

Sara

21.06.2023. 12:53

Ova Ukrajinska patološki bolesna mržnja nema apsolutno nikakve veze s odbranom zemlje, jer ginu samo zato da bi USA i njeni saveznici mogli besplatno da ih eksploatišu u svakom smislu, uključujući u to i organe njihove dece, što je dokazano. Počeli su to da rade s Rusima u Donbasu, e oa sad više nema pa daju i ukrajinski materijal. S njihovim mozgovima nešto zaista debelo nije u redu.

Pravda

24.06.2023. 07:47

Da da svi su oni dobrovoljci,a ono sto vidimo svoim ociju gde ukrainska diktatura juri civile i nasilno privodi i trpa u kolima sa vezanih ruku to je ruska propaganda. I bolestan Zelenski kojeg celi svet gleda drogiranog ili ko zna sta su mu anglosaksonci uradili i njemu i ostatak vojske to neznamo,ali svi vidimo da nesto nije u redu,ali polako ce sve izaci na videlo.