VOŠA ZOVE PUBLIKU U POMOĆ: Odbojkaši Vojvodine dočekuju Partizan u prvom meču finala plej-ofa

Novosti online

19. 04. 2023. u 09:36

ODBOJKAŠI Vojvodine, koji su u uzbudljivoj polufinalnoj seriji nadigrali Spartak i potvrdili pohod ka odbrani šampionske titule, u prvom meču finala „plej-ofa“ dočekuju Partizan, u sredu, 19. aprila, u 18 časova na „Spensu“.

ВОША ЗОВЕ ПУБЛИКУ У ПОМОЋ: Одбојкаши Војводине дочекују Партизан у првом мечу финала плеј-офа

OKV

Novosađani su namereni da osvoje sedmu uzastopnu i 20. jubilarnu titulu šampiona države, a recept za to je, kako ističe njihov trener Slobodan Boškan, želja, borbenost i upornost.

Strateg našeg najtrofejnijeg odbojkaškog kolektiva naglašava da će finale sa Partizanom biti, po očekivanju, uobičajeno neizvesno.

- Zna se kako smo cele godine igrali sa Partizanom, ali finale plej-ofa je potpuno drugačije, s obzirom na činjenicu da se igra na tri dobijena meča. Nama je najvažniji prvi duel, u kom dočekujemo „crno- bele“ u „Spensu“, što govori da nam je najvažnije da seriju započnemo pobedom. Svaka utakmica će, sasvim sigurno, biti neizvesna, sa visokim intenzitetom i ko bolje iskoristi sutuaciju, taj pobeđuje - kaže Boškan.

Vojvodina je ove sezone sa Partizanom već igrala dva puta za pehar, ali kako poručuju njeni odbojkaši, to što u tim mečevima nisu uspeli, ništa ne znači, jer je borba za titulu novi izazov.

– Finale je u neku ruku i očekivano. Partizan i Vojvodina su najviše pokazali i zasluženo se bore za titulu. Nama je bitno da iskoristimo prednost domaćeg terena. Nema tu nepoznanica, često smo se sastajali i dva puta smo se borili za pehar. Mislim da je ovo nešto drugačije, igra se više utakmica i u ovom nadigravanju će se pokazati ko sada ima kvalitet da osvoji titulu. Voleo bih da imamo podršku, da bude kao protiv Spartaka, kada bilo je fantastično navijanje i bilo je uživanje igrati u takvom ambijentu. Zahvaljujem se publici na tome i pozivam ljude da dođu u još većem broju i da podrže ekipu u borbi za titulu – istakao je Boškan.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ILIJE NASTASE EKSKLUZIVNO ZA NOVOSTI: Novak Đoković najbolji po svim merilima, sećam se Lepe Brene i šljivovice