MISTERIOZNA SMRT ODBOJKAŠICE: Patike privlače posebnu pažnju istražitelja, u toku velika istraga

Novosti online

13. 04. 2023. u 11:33

ODBOJKA je doživela tužan dan: mrtva je pronađena jedna od najtalentovanijih igračica Evrope, a istraga koja je u toku - za sada ne nalazi odgovor da li je u pitanju samoubistvo, nesrećan slučaj ili ubistvo.

МИСТЕРИОЗНА СМРТ ОДБОЈКАШИЦЕ: Патике привлаче посебну пажњу истражитеља, у току велика истрага

FOTO: CEV

Osvajačica Evropskog olimpijskog festivala mladih (EJOF), ali i juniorskog prvenstva Evrope sa Italijom, naturalizovana Nigerijka Julija Ituma je, podsetimo, pronađena mrtva ispred hotela u Istanbulu. I to jutro nakon utakmice u kojoj je s Novarom ispala iz Lige šampiona od Ezadžibašija, ekipe za koju igraju srpske reprezentativke Tijana Bošković i Maja Ognjenović.

Isprva su lokalni mediji javili samo da je osamnaestogodišnja odbojkašica pala sa prozora hotelske sobe (sa šestog sprata), ali su potom počeli da se pojavljujuju i neki detalji iz istrage.

Tako turski "Fanatik" otkriva da je ova 192 centimetara visoka igračica viđena kako šeta hotelskim hodnicima između 22.30 i 23.50, posle čega nastaje period za koji nema pouzdanih podataka gde je i sa kim Ituma bila do smrti.

"Posebnu pažnju policije privlače njene patike", piše pomenuti turski medij, ne navodeći i zašto.

Na fotografiji koji su napravili istanbulski fotoreporteri par patika je prikazan kako stoji prilično uredno ispred hotela, kao da ne pripadaju osobi koja je izvršila samoubistvo, na šta se najpre sumnja(lo).

Julija Ituma je pronađena ispred hotela oko 5.30.

Policija i hitna pomoć su odmah stigli na lice mesta, ali su samo mogli da konstatuju da je supertalenatovana odbojkašica izgubila život.

Ona je u sinoćnjem meču osvojila dva poena, a za Novaru je u ovoj sezoni igrala dvaput i protiv Crvene zvezde, kada je zabeležila dva, odnosno šest poena.

BONUS VIDEO: DILEME NIJE BILO: Zbog ovoga je prekinuta utakmica Čukarički - Partizan

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Znamo gde provesti leto, prijatno i povoljno! Proverite!