"JOKIĆ JE LAŽOV": Embidove reči žestoko odjeknule Amerikom

Novosti online

13. 04. 2023. u 09:00

NIKOLA Jokić ili Džoel Embid ko će biti MVP? Pitanje, odnosno odgovor koji zanima celu Ameriku, ali i šire...

ЈОКИЋ ЈЕ ЛАЖОВ: Ембидове речи жестоко одјекнуле Америком

FOTO: Tanjug/AP

Da li će Srbin i treći put biti najbolji ili će mu Kamerunac preoteti trofej. Čini se da su šanse mnogo više na strani centra Filadelfija, koji je pred kraj dodao gas, dok Jokića to nije zanimalo.

Mi znamo da nije, Nikola to i ne krije, ali Embid misli da Jokić folira, odnosno laže. 

On je u razgovoru sa poznatom američkom novinarkom Rejčel Nikols pričao o MVP trci, o tome da je dva puta zaredom završio kao drugi u glasanju, ali je izokola spomenuo i Srbina.

- Ono što ću reći je da ako ljudi kažu da ih nije briga za to, oni lažu. To je najbolja nagrada koju možeš da dobiješ kao košarkaš i mnogo znači. Ali ako bih je osvojio bilo bi sjajno. To bi potvrdilo sav rad koji ulažem. Zato mi je stalo do nagrade jer sam uložio toliko napora i ako uspem da dobijem takvo priznanje to potvrđuje da nisi gubio vreme. Ali kao što sam rekao, ako vam neko kaže da ga nije briga, to je sr*nje", rekao je kamerunski centar. 

Otrovne strelice su ponovo ispaljene na Srbina, koji se ne bavi time i ne zanima ga, pa šta god da se desi Jokić je za nas MVP, bar zbog ponašanja, ako ne zbog drugih stvari, jer jedan MVP ne može da nazove najvećeg konkurenta lažovom, kao što je uradio Embid.

Ne propustite: Najbolje NBA asistencije Nikole Jokića

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

KNAUS: Francuska i Nemačka blokiraju glasanje o Prištini u Savetu Evrope, Vučić efektno apelovao na Makrona