RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu - rat koji je u toku je doveo da se zbivanja iz tih država prate iz minuta u minut, uživo, a na svakih pet minuta pojavi se nova informacija koja izazove veliku pažnju. Sport je neodvojiv deo života, pa i ratnih zbivanja, a danas je dobio dva tužna poglavlja.

Komentari (13)

POGINULI ZA NACISTICKE IDEALE

27.01.2023. 16:12

DECO DECO, dok vi ginete mladi, braca bokseri i Zelenko broje milijarde u Svajcarskoj, njihove gospodje redovno odlaze u soping, Pariz, Zirih, Milano, Nica, Minhen, London i ko zna gde sve ne idu, dok VI PROLIVATE KRV, kako bi nacisti bezbrizno ziveli, umesto da odlazite na sportska takmicenja, vas nacisti poslase u rat, dok ti isti nacisti sede duboko ispod Kijeva u bunkerima, kao sto je i njihov idol Adolf sedeo. UPRKOS SVEMU, POCIVAJTE U MIRU.

Petar

27.01.2023. 16:22

I tih 17% rusa je jedan od uzroka rata . Ubijanja Rusa a danas Ukrainaca 'zahvaljujuci NATO TERORISTIMA uz pomoc ukrainaca koji imaju samo jednu zelju " I zvanicno postati nedodirivi NATO teroristi, nedodirivi clanovi katolicke crkve "a osnovni cilj: Prirodno bogatstva da prede u ruke kriminalnih vlada sveta I konacno nakon 1000 godina (1054) da katolicka crkva zaokruzi zapoceto krstaskim ratovima.

Alek

27.01.2023. 19:27

@Mladic - Velika je tragedija sto u ovom proksi ratu ginu deca istog naroda za racun njenih vecitih dusmana . Pozivam pravoslavne crkve u svetu da stanu na put tragedijama zbog raskola u pravosljavlju.

Zizi

27.01.2023. 17:41

Pa sto Zelenski je ide u borbu? Paradira u vojnoj uniformi, a sportisti ginu. Mozda su bili veliki rodoljubi. Zalosno sto zapadna stampa, a i neki nasi mediji pisu kako Rusi masovno ginu dok Ukrajina ima male gubitke u ljudstvu. Takve je propaganda.

Pera

27.01.2023. 19:37

Žalosno za Ukrajinu, ali krivce za rat treba tražiti na svojoj strani! Da je Zelenski održao predizborna obećanja, ne bi ginula mladost sa obe strane! Nacisti su zlo!

Ixi

28.01.2023. 00:12

Šteta..opet će se morati dogovoriti..Očigledno da ima 15 miliona onih koji se ne slažu sa politikom svoje vlade ..Predugo traje indoktrinacija..isto to rade u Crnoj Gori