ŽENA JE RADILA DVA POSLA KAKO BI PREŽIVELI: Najbolji srpski MMA borac otkrio šta je obećao supruzi i sinu

Novosti online

03. 09. 2022. u 14:25

JEDAN od najboljih MMA poluteškaša na svetu, naš Aleksandar Rakić, dva puta je kidao prednje ukrštene ligamenate levog kolena, a u maju ove godine doživeo je istu povredu, ovaj put na desnoj nozi.

ЖЕНА ЈЕ РАДИЛА ДВА ПОСЛА КАКО БИ ПРЕЖИВЕЛИ: Најбољи српски ММА борац открио шта је обећао супрузи и сину

FOTO: EPA

U meču protiv Jana Blahoviča, Rakićevo koleno nastradalo je u prvoj polovini treće runde, ali načeo ga je još za vreme trening kampa. Rakić je na taj način izgubio taj duel, a bio je svestan i kako sledi novi mukotrpni oporavak.

Još ranije tokom karijere i gostovanja u raznoraznim emisijama, Rakić je isticao kako mu je teško bilo da se nosi sa drugom povredom koju je zadobio 2015. godine.


Naš borac tada je bio na skoru od 7-1 i taman kad je trebalo da napravi iskorak sa regionalne na međunarodnu scenu, zadesila ga je pauza koja je potrajala gotovo dve godine. Bili su to teški trenuci za borca koji je tada još uvek bio relativno na početku svoje karijere, a gostujući u podkastu "MMA Institut", Raketa je istakao ko mu je bio najveća podrška u tim trenucima.

- Da nema moje žene i moje porodice, a pogotovo moje žene, verovatno ne bih tu sedeo i ne bih bio u UFC-u, unutar top 5 - započeo je Rakić.

 

Dodao je Aleksandar kako je 2015. godine kad se povredio ostao i bez sponzora i bez posla. Otkaz na poslu zapravo je dao ranije te godine jer mu je vlasnik dvorane obećao sponzorstvo, ali nakon teške povrede, sponzore je bilo jako teško, odnosno nemoguće pronaći. Rakićeva supruga (tada devojka) Melani radila je dva posla tada kako bi ona i Aleksandar imali dovoljno novca za život. U tim trenucima Rakiću je bilo teško i razmišljao je da se povuče iz sporta.

- Ona mi je rekla: "Ne sekiraj se". Ja kod kuće, invalid, a ona dva posla radi - opisao je Rakić uticaj svoje supruge Melani na njegovu karijeru i uspeh, a njoj i sinu obećao je pojas.

- Jednostavno želim da okitim sina pojasom. To mi je najveća želja. Želim dočekati dan da moj sin kad odraste pokaže prstom na mene i kaže: "E ovo je moj tata. On je bio svetski šampion, najjači čovek u svojoj kategoriji na svetu". To mi daje ogromnu motivaciju - istakao je Rakić.


BONUS VIDEO: Novak Đoković u društvu Željka Obradovića bodri "orlove"
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!