GRK SA NOVOG BEOGRADA NEZADOVOLJAN TRETMANOM U SPLITU: "Sudije u Hrvatskoj su napravile veliku grešku" (VIDEO)

Novosti online

03. 09. 2022. u 13:24

VELIKA drama viđena je u odlučujućoj utakmici za prvo mesto u grupi na Evropskom prvenstvu u vaterpolu u Splitu između Hrvatske i Grčke. Utakmica je završena rezultatom 5:5 i Hrvatska je tako kao pobednik grupe izborila direktan plasman u četvrtfinale protiv pobednika utakmice Holandije i Gruzije, dok će Grčka kao drugoplasirana u drugom krugu igrati protiv Izraela.

ГРК СА НОВОГ БЕОГРАДА НЕЗАДОВОЉАН ТРЕТМАНОМ У СПЛИТУ: Судије у Хрватској су направиле велику грешку (ВИДЕО)

FOTO: Igor Marinković

Hrvatska u prvom poluvremenu nije postigla nijedan gol, a Grčka je postigla dva, pa je imala veliku prednost. Međutim, usledio je preokret Hrvatske u trećoj četvrtini, kada je Marinić-Kragić postigao za prvo i jedino vodstvo Hrvatske (4:3) na utakmici.


Grci su u poslednjoj četvrtini vratili vođstvo od 5:4, ali je Burić pogodio za 5:5 u poslednjoj sekundi napada sa igračem više na 2:52 pre kraja.

Do kraja susreta golman Hrvatske reprezentacije je odbranio dva vrlo teška udarca Vlahopulosa i odveo svoju zemlju u četvrtfinale. Prvo mesto bilo je želja i Grčke jer to znači direktan ulaz u četvrtfinale i lakši žreb.

Nakon utakmice ogorčen je bio pomenuti Angelos Vlahopulos. Jedan od najboljih grčkih vaterpolista i strelac dva gola protiv Hrvatske tvrdi da mu je ukraden i regularni treći, kojim bi njegova reprezentacija u ovako napetom meču s malo golova pobedila i uzela Hrvatima prvo mesto. On je objavio video sa kraja treće četvrtine, baš kada se Hrvatska "vraćala" u duel.


Vlahopulos je pri rezultatu 3:3 postigao gol u situaciji s igračem više. Iako je italijanski sudija Gomez pokazao na centar, drugi sudija je poništio gol. Rezultat je dakle ostao 3:3 i Grčka bi, da joj je gol priznat, pre posljednje četvrtine imala prednost.
 


 

- Kako sudija u ovoj situaciji može svirati dva metra? Zašto sudija koji je priznao gol ili delegat ne mogu ispraviti ovu veliku grešku? Kako možete postaviti španskog sudiju da sudi utakmicu koja odlučuje ko će igrati protiv Španije u četvrtfinalu? - pita se igrač Novog Beograda uz video koji je objavio na svom "Instagramu". 


BONUS VIDEO: Novak Đoković u društvu Željka Obradovića bodri "orlove"
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)