REAKCIJA ODBOJKAŠKOG SAVEZA POSLE "ŽESTINE" I "NESUGLASICA": Sastali se Ivan Knežević i Željko Tanasković

Novosti online

08. 07. 2022. u 22:36

Na inicijativu Zorana Gajića, predsednika OSS, danas je održan sastanak kojem su prisustvovali Ivan Knežević, generalni sekretar OSS i Željko Tanasković, počasni predsednik OK Partizan Efbet.

РЕАКЦИЈА ОДБОЈКАШКОГ САВЕЗА ПОСЛЕ ЖЕСТИНЕ И НЕСУГЛАСИЦА: Састали се Иван Кнежевић и Жељко Танасковић

FOTO: OSS

Na sastanku, održanom nakon što su crno-beli digli glas, nezadovoljni radom sekretara saveza, dogovoreno da se ubuduće napravi direktna komunikacija između Kneževića i Tanaskovića i da se svi ne sporazumi rešavaju uz obostrano razumevanje i poštovanje.

Knežević je naglasio da sastanak nije bilo moguće održati ranije. Imajući u vidu čak 31 takmičenje i 10 od 12 reprezentacija koje su trenutno u poganu, jednostavno nije bilo mogućnosti da se sastanak u nekom ranijem terminu održi.

- Dogovor je da Knežević i Tanasković ubuduće direktno komuniciraju bez ikakvih prepreka, a ja sam, kao predsednik Saveza izuzetno srećan što imam tako srčane saradnike, koji su za dobrobit odbojke spremni i na povremene nesuglasice. Njihova žestina i posvećenost u borbi, svako na svom položaju, sigurno su veliki zalog za budućnost i još bolji rad – naglasio je Zoran Gajić, predsednik OSS, a navodi se u saopštenju Odbojkaškog saveza naše zemlje.

 

BONUS VIDEO: KAD DRŽAVA BRINE O ŠAMPIONIMA! Kako su se nizali uspesi Srbije u 2021.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna