ĐOKOVIĆ SRAMNO OPTUŽEN: Tim Henman tvrdi da je Novak pobedio Norija psihološkim trikovima

O. M.

08. 07. 2022. u 20:37

SNOVE Britanaca da će Kamerun Nori postati tek drugi njihov zemljak u finalu Vimbldona od početka Open ere razrušio je najbolji teniser sveta svih vremena Novak Đoković koji je u četiri seta - 2:6, 6:3, 6:2, 6:4 izborio svoje četvrto uzastopno finale. S ovim se teško miri i Tim Henman, do pojave Endija Marija najuspešniji Britanac sa četiri polufinala prestižnog turnira.

ЂОКОВИЋ СРАМНО ОПТУЖЕН: Тим Хенман тврди да је Новак победио Норија психолошким триковима

FOTO: Tanjug/AP

Henman je, naime, besramno optužio Novaka Đokovića da je pre početka polufinalnog okršaja protiv Kameruna Norija, igrao psihološke igre protiv mladog Britanca.

Novak je, navodno, namerno pustio Norija da ga dugo čeka u hodniku pred izlazak na Centralni teren. U prenosu se zaista moglo videti kako Britanac rođen u Južnoj Africi nervozno stoji u polumraku hola ispred ulaza na Centralni teren.

Henmanova priča, koju je pokušala da podrži i nekadašnja šampionka Rolan Garosa Su Barker, sada reporterka Bi-Bi-Sija, naravno, ne može da bude dalje od istine.

Nori je samoinicijativno izašao iz svoje svlačionice deset minuta pre nego što je to nalagao protokol, a razlog za to je verovatno prevelika nervoza i iščekivanje najvažnije meča u njegovoj karijeri.

- Da, verovatno je to neka psihološka igra - rekao je Henman tokom prenosa na Bi-Bi-Siju.

Barkerovoj će ovo biti poslednje izdanje Vimbldona koje će pratiti za britansku nacionalnu televiziju, a na kraju razgovora sa Henmanom ipak je priznala da je protokol promenjen nakon što je meč pomeren usled otkazivanja drugog polufinala između Kirjosa i Nadala.

 

BONUS VIDEO - Veličanstveni Novak

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (12)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna