"TEŠKO JE IGRATI PROTIV ŠVEDSKE"! Bregar nakon velike pobede: Na dobrom smo putu

Novosti online

03. 03. 2022. u 22:54

RUKOMETAŠICE Srbije pobedile su u Zrenjaninu Švedsku 24:21 (10:9) u trećem kolu Grupe 6 kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Sloveniji, Crnog Gori i Severnoj Makedoniji. Utiske posle velikog trijumfa izneo je selektor Uroš Bregar.

ТЕШКО ЈЕ ИГРАТИ ПРОТИВ ШВЕДСКЕ! Брегар након велике победе: На добром смо путу

FOTO: RSS

Slovenački stručnjak je posle pobede nad skadinavskom selekcijom bio veoma ozbiljan, ali je imao razloga za zadovoljstvo.

- Bilo nam je veoma teško u ovom meču - i nama i njima, ali smo se dobro spremili. Kad smo pripremali meč vodili smo računa o svakom detalju u igri, teško je ili gotovo nemoguće trčati protiv njih. Spremali smo se da se što brže i bolje vraćamo u odbranu. Imamo nekih problema u napadu to se u jednom momentu i primetilo, u finišu prvog dela, kada dugo nismo postigli gol. Teško je igrati protiv ekipe kakva je Švedska, a što se tiče mojih igračica, čestitao sam im već, a Jovana Risović je opravdala poklon koji je dobila pre utakmice kao najbolja rukometašica Srbije - rekao je Bregar.

Jovana Risović/FOTO: RSS

Svestan je Bregar da ovi bodovi mnogo znače, ali da još ništa nije gotovo.

- Posle greške i poraza na Islandu napravili smo dobar brejk. Nemamo puno vremena do meča u Švedskoj, tek toliko da se malo ispraznimo da dobro analiziramo ovu utakmicu pa ćemo videti. Zavisi kako ćemo odigrati odbranu. Ovi bodovi puno znače ali nisu još prevagnuli, ništa nije gotovo. Sad i Šveđanke moraju da igraju do kraja i dobiju zadnji meč, što nama, svakako, ide u prilog. Na dobrom smo putu - zaključio je selektor rukometašica Srbije.

Naše rukometašice će Švedskoj gostovati u subotu od 17 sati.

BONUS VIDEO: Beogradska arena poprima novi izgled pred Svetsko prvenstvo u atletici

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna