TREBA DA IMAMO MINUS PET BODOVA: Stanković rasplamsao maštu zvezdaša - "Počinje jedno lepo proleće"!

Novosti online

11. 02. 2022. u 15:35

CRVENA zvezda kreće u prolećnu misiju - odbrana titule, pohod na Kup Srbije i Evropsku odiseju, a sve kreće od duela sa Čukaričkim.

ТРЕБА ДА ИМАМО МИНУС ПЕТ БОДОВА: Станковић распламсао машту звездаша - Почиње једно лепо пролеће!

Foto: Nebojsa Parausic

Stanića i Nikolića neće biti u kombinaciji za tim, ali će za tim konkurisati Gelor Kanga i El Fardu Ben koji su nastupali na Kupu afričkih nacija.

- Kanga i Ben su se vratili, imali su 10 dana pauze, ali oni nisu ni imali prekid trenažnog procesa. Biće u protokolu, rekao je trener Crvene zvezde.

Stanković potom dodaje da očekuje "lepo proleće" Zvezde.

- Počinje nešto najlepše, prvenstvo koje će u najmanju ruku biti zanimljivo. Biće to jedno lepo proleće, dodao je on.

Crveno-bele očekuje 16 mečeva do kraja prvenstva zaostatak za Partizanom je pet poena, a sve pobede garantovale bi titulu.

- Nije nemoguće, jeste teško ali nije nemoguće. Tako ćemo spremati sve, tako smo se spremali, za 16 pobeda. Odradili smo jedne od najboljih priprema i momci su 200 odsto spremni. Za nas je svaki meč finale, nemamo šta da izgubimo, zaključak je Dejana Stankovića.

Stanković protiv Čukaričkog ne priznaje ništa osim pobede. Dodao je da se neće obazirati na igru rivala.

- Igraju i oni kao što mi možemo da igramo. Mi se uzdamo u sebe, džaba kiks nekoga ako ti nisi pravi. Moramo da se fokusiramo na nas, a sve što dođe, ako dođe, dođe. Pretvorili zaostatak od pet bodova u dodatni motiv. Sigurno da se ta situacija Zvezdi događa prvi put u pet godina. A to i treba da se događa ponekad, jer postaješ odgovorniji i odrastaš. Jeste teško, kod nas je pet bodova mnogo, a mi verujemo da nije nemoguće. Ja verujem svakom od igrača, verujem im da oni mogu. Ja verujem, zaključio je Dejan Stanković.

Meč sa Čukaričkim kojim Crvena zvezda počinje prolećnu polusezonu na programu je u subotu od 17 časova na stadionu "Rajko Mitić".

Trener Čukaričkog Saša Ilić rekao je pred meč da je duel na "Marakani" prilika da "brđani" pokažu karakter.

BONUS VIDEO: Dejan Stanković dao presek dosadašnjih priprema

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a