"HRANU ZA PROSTITUTKE NAZVALI PO NJEGOVOJ MAMI": Dušan Vlahović dobija zastrašujuće pretnje iz Firence

Novosti online

11. 02. 2022. u 12:18

DUŠAN VLAHOVIĆ je za samo četiri dana i na dve utakmice pokazao zašto ga je Juventus učinio daleko najskupljim srpskim fudbalerom u istoriji.

ХРАНУ ЗА ПРОСТИТУТКЕ НАЗВАЛИ ПО ЊЕГОВОЈ МАМИ: Душан Влаховић добија застрашујуће претње из Фиренце

Tanjug/AP

Za fenomenalnog mladog (22) golgetera "stara dama" je platila 80 miliona evra Fiorentini, a on je u prve dve utakmice za novi klub postigao ključne golove za važne pobede: protiv Verone u prvenstvu i Sasuola u kupu.

Pobedničkim golom na kraju druge utakmice doneo je Juventusu polufinale kupa i to protiv Fiorentine, svog donedavnog kluba, u kojem se proslavio. Tamo je u leto 2018. došao kao anonimni tinejdžer iz Partizana za 2 miliona evra, a tri i po godine kasnije otišao je za 40 puta više. Sada se tamo vraća jako brzo nakon transfera u Juventus, već 3. marta, kada je u Firenci prva polufinalna utakmice kupa. 

Međutim, njegov rastanak sa klubom i gradom u kojem se proslavio bio je mučan, pa i gnusan. Fiorentina je Vlahoviću nudila produžetak ugovora i najveću platu u istoriji kluba, ali Dušan je odbio da postane novi Batistuta, pa je pre dva meseca objavio da želi da ide odmah, još u nedavnom zimskom prelaznom roku. Već je time razljutio navijače Fiorentine, koji su prvo prestali da slave brojne golove doskorašnjeg idola, a zatim su krenuli i zvižduci, bez obzira na to što je Vlahović i dalje postizao pogotke.

Bio je heroj Firence, pa se rastali mučno

To nije bilo najgore od njih za Vlahovića. Ljutnja na njega prerasla je u bes kada je postalo jasno da prelazi u Juventus, najomraženijeg rivala. Klub koji im je još od transfera Roberta Bađa 1990. zloglasan po tome da uzima najbolje igrače Fiorentine. Tako su trenutno u Juventusu od bivših igrača Fiorentine još Kjelini, Kuardado, Bernardeski i Kjeza. 

Foto: EPA-EFE/CLAUDIO GIOVANNINI

 

Zbog toga su mu besni navijači Viole pre dve sedmice, dok je još bio igrač njihovog kluba, ispisali morbidne pretnje pred stadionom Fiorentine. Na ogradi pred Artemio Frankijem razvili su dva transparenta. Na većem je pisalo "Tvoji čuvari ti neće spasiti život. Cigane, tvoj život je gotov", dok je na manjem poruka "Vlahoviću, usrani Cigane".

Pretnje smrću praćene su, dakle, nazivanjem Srbina Vlahovića Ciganinom. To je u Italiji uvredljiv naziv za pripadnike slovenskih naroda, Albance i Rumune. 

U gradu u kojem se proslavio sada ga zovu Ciganinom, a njegovu majku kurvom

U gradu u kojem su Vlahovića do juče obožavali, a sada ga mrze, vređaju, čak i njegovu majku Gordanu.

I to tako da je vlasnik jednog restorana u Firenci, najjeftinije jelo, koje se sastoji samo od testa, sira i umaka od rajčice, nazvao "Testenina ala Vlahovićeva mama". "Caka" je u tome da je ovo jelo poznato kao hrana za prostitutke. 

Vlahović je pričao o povratku u Firencu

Zbog svega navedenog, jasno je zašto su Vlahovića odmah nakon gola za pobedu protiv Sasuola i polufinale sa Fiorentinom pitali kako će mu biti vratiti se na mesto gde su ga donedavno obožavali, a sada ga preziru.

- Razmišljam samo o utakmici i pobedi. Ništa drugo me ne zanima. To će mi biti utakmica kao bilo koja druga. Idem tamo da igram fudbal i nema problema - odgovorio je Srbin. 

BONUS VIDEO: TOP 10 NAJPLAĆENIJIH FUDBALERA: Koliko zarađuje Ronaldo a koliko Mesi...

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati