LEBRON I DURENT PONIZILI JOKIĆA: LJubomora ili nešto drugo, ali velika sramota NBA zvezda (VIDEO)

Tanjug

11. 02. 2022. u 08:47

KOŠARKAŠ Denvera Nikola Jokić igraće na predstojećoj Ol-star utakmici u ekipi koju će predvoditi Lebron Džejms, a u prvoj petorci su još i igrač Milvokija Janis Adetokunbo, Stef Kari iz Golden Stejta i košarkaš Čikaga Demar Derozan.

ЛЕБРОН И ДУРЕНТ ПОНИЗИЛИ ЈОКИЋА:  Љубомора или нешто друго, али велика срамота НБА звезда (ВИДЕО)

Foto AP

Zvezda Los Anđeles lejkersa i igrač Bruklina Kevin Durent izabrali su prošle noći timove za Ol-star.

Durent, koji neće igrati na Ol-star utakmici zbog povrede kolena, izabrao je Džoela Embida (Filadelfija), Džejsona Tejtuma (Boston), Dža Moranta (Memfis), Treja Janga (Atlanta) i Endrua Viginsa (Golden Stejt).

Košarkaš Bruklina u svom timu nije želeo dosadašnjeg saigrača Džejmsa Hardena koji je trejdovan u Filadelfiju. Harden je ostao sa Rudijem Goberom u poslednjem krugu, a Durent je izabrao centra Jute.

Na klupi tima koji predvodi Džejms biće Luka Dončić (Dalas), Darijus Garland (Klivlend), Kris Pol (Finiks), Džimi Batler (Majami), Donovan Mičel (Juta), Fred Vanvlit (Toronto) i Džejms Harden (Filadelfija).

Ono što je posebno upalo u oči tokom izbora je činjenica da je Nikola Jokić izabran tek kao sedmi, što je potpuno nelogično ako se uzme u obzir da je još uvek aktuelni MVP lige. Prvo su se birali starteri, a pravo na prvog pika imao je "Kralj", pošto je imao više glasova od kolege iz Bruklina.

Lebron je tada izabrao Janisa Adetokumba, a Durentov prvi pik je bio Džoel Embid. To je iznenadilo svakog realnog ljubitelja košarke, pošto ako je želeo centra, bilo bi logično da prvi izbor bude aktuelni MVP lige.

Neko bi možda i mogao da shvati, mada teško, da su pre njega birani Janis, Embid ili Stef Kari koji je bio treći pik, ali su onda usledili izbori Dže Moranta, Demara Derozana i Džejsona Tejtuma. Potom je Lebron kao poslednji svoj izbor uzeo Nikolu Jokića, dok su Durentu ostali nebirani Tre Jang i Endru Vigins.

Utakmicu sa klupe u timu Durenta će početi Devin Buker (Finiks), Karl-Entoni Tauns (Minesota), Zek Levin (Čikago), Dežonte Marej (San Antonio), Kris Midlton (Milvoki), Lamelo Bol (Šarlot) i Rudi Gober (Juta).

Ol-star vikend na programu je od 18. do 20. februara u Klivlendu.

BONUS VIDEO Kako je Beograd dočekao košarkaše koji su u Indijanapolisu dobili i "Drim tim"

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a