BRŽE I BOLJE UZ "NOVOSTI": Biciklistička trka "Beograd - Banjaluka" od ove godine biće jača za naš list

A.P.

10. 02. 2022. u 22:10

MEĐUNARODNA biciklistička trka "Beograd - Banjaluka" odavno ima epitet velikog događaja, a sada je dobila još jednog člana - "Večernje novosti", što je čini još grandioznijom. Naš list je od danas glavni medijski pokrovitelj tradicionalne manifestacije, koja će ove godine biti održana od 14. do 17. aprila.

БРЖЕ И БОЉЕ УЗ НОВОСТИ: Бициклистичка трка Београд - Бањалука од ове године биће јача за наш лист

I. Marinković

Učestvovaće 25 klubova sa 175 takmičara iz 30 zemalja sveta, a interesovanje je prevazilazilo kapacitete Trke, pa je mnogima, teškog srca, organizator morao da otkaže nastup.


- Drago mi je što su "Novosti" nastavile tradiciju da nas podržavaju i da se biciklizam vraća na velika vrata. Veoma je teško da se bez medija sve ovo organizuje. Kao organizatori smo prepoznali važnost medija. U poslednje dve godine, uprkos virusu korona, mi smo jedini koji smo uspeli da organizujemo trku u vreme pandemije i tako opravdamo status velike organizacije. "Večernje novosti" su najveći medij u Srbiji i posebno vam se zahvaljujemo na podršci - istakao je Vladimir Kuvalja, direktor Trke.


Trka kreće iz Beograda, a po etapama će ići kroz: Obrenovac, Šabac, Bijeljinu, Vlasenicu, Prijedor do Banjaluke, gde će biti cilj.


- Takođe, zahvaljujemo se i gradovima kroz koje će Trka proći, jer su svi oni deo ovog velikog događaja. Istovremeno, veliku zahvalnost dugujemo i Vladi Republike Srbije, predsedniku Aleksandru Vučiću i ministru omladine i sporta Vanji Udovičiću, kao i Vladi Republike Srpske - istakao je gospodin Kuvalja. 

VUČELIĆ: PODRŠKA OD SRCA

DOGOVOR: Vučelić i Kuvalja / FOTO: I. Marinković

 


SASTANKU sa glavnim i odgovornim urednikom "Novosti" Miloradom Vučelićem, i dogovoru o medijskom sponzorstvu Trke "Beograd-Banjaluka", uz Vladimira Kuvalju, prisustvovao je i Goran Guska, izvršni direktor ove manifestacije.


- "Novosti" podržavaju ovako sjajan sport i događaj, koji je još jedan dokaz povezanosti Srbije i Republike Srpske. Sama činjenica da je ova trka jedini sportski događaj koji podržavaju vlade Srbije i Srpske, pokazuje koliko je bitno podržati je. "Novosti", kao najveći medijski brend sa ove strane Drine, naravno da će pružiti podršku. Za nas je Republika Srpska uvek bila važna i počastvovani smo što smo sponzor ovako velikog i značajnog sportskog događaja - istakao je Vučelić.

BONUS VIDEO: MASKOTA JE BIO VUČKO: Pre 38 godina otvorene su Zimske olimpijske igre u Sarajevu

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, viola da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, "viola" da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

GRČKI velikan Olimpijakos i prošlogodišnji vicešampion Fiorentina boriće se za naslov novog prvaka Lige konferencija na ''OPAP areni'' u Atini (21.00). Pirej je od Atine udaljen samo desetak kilometara, tako da je jasno ko će imati veću podršku na ovom meču, ali uloga blagog favorita ipak pripada Violi koja se nada da će biti uspešnija nego što je bio slučaj pre godinu dana u Pragu.

29. 05. 2024. u 07:35

Komentari (0)

ODBIO JE NAS! IGRA ZA NJIH! Hrvate baš pogodio spisak Srbije za EURO 2024, jedan igrač im je trn u oku