NOVAK Đoković je prošao pakao u Melburnu, mislili smo da se tako nešto neće ponoviti nijednom sportisti.

Rade

04.02.2022. 11:22

Poštovana redakcijo, zašto da se nadamo da takmičarka iz Belgije ne doživi isto što i Novak?!? Ja se baš nadam da će doživeti isto što i Nole jer sve drugo bi bila nepravda. Nema ovde nikakve osvete već upravo suprotno, isti tretman za sve. Ako si pozitivna - bye, bye. Nisi vakcinisan/a - bye, bye. Vakcinisan/a si vakcinom koju država organizator ne priznaje - bye, bye. Sve ove razloge koje sam nabrojao pšrimđenjuju države "zapadne civilizacije" te je red da osete ukus sopstvene medicine.

Minja

04.02.2022. 13:38

To nije isti slučaj kao Novakov. Ako je takmičar zaražen naravno da mora biti odstranjen i ulazi u karantin. Novaka niko nije testirao, tretiran je kao kriminalac koji je ilegalno ušao u Australiju. a tamo nije ni bilo zvaničnog testiranja, tj. ostavljeno je na volju teniserima da se sami testiraju.

buki

04.02.2022. 15:18

Ovo nije ni slično Novakovom šikaniranju u Australiji. Ova žena je bila pozitivna na testu i logično je da mora u izolaciju. Šta tu nije jasno? Nijedna država ne bi pustila zaraženu osobu da nesmetano šeta među populacijom.