SLUČAJ NOVAK ĐOKOVIĆ U PEKINGU: Dramatična ispovest uplakane takmičarke (VIDEO)

Novosti online

04. 02. 2022. u 10:54

NOVAK Đoković je prošao pakao u Melburnu, mislili smo da se tako nešto neće ponoviti nijednom sportisti.

СЛУЧАЈ НОВАК ЂОКОВИЋ У ПЕКИНГУ: Драматична исповест уплакане такмичарке (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

A samo nekoliko dana kasnije i prvo veliko takmičenje posle Australijan opena, Zimske olimpijske igre u Pekingu i novi skandal koji odjekuje svetom sporta.

Naime, jedna takmičarka prolazi kroz torturu nalik onoj Novakovoj u Australiji. Reč je o Belgijanki Kim Mejlemans, koja je objavila dramatičan video i u suzama otkrila probleme sa kojima se susreće u Pekingu.

Ona se pred početak Igara nalazila u izolaciji nakon što je pre toga bila pozitivna na korona virus i to u trenutku kada je stigla u zemlju. U početku je trebala da napusti hotel predviđen za karantin sportista posle tri dana izolacije i višestrukih negativnih PCR testova, ali Kim nije vraćena u Olimpijsko selo, već je vozilom hitne pomoći odvezena na drugu lokaciju, gde se rasplakala dok je opisivala dramatičnu situaciju.

- Mislili smo da to znači da mi je dopušten povratak u Olimpijsko selo. Na putu do sela nismo skrenuli u selo, već je hitna otišla u drugu ustanovu, gde sada moram da ostanem još sedam dana sa dva PCR-a dnevno i bez kontakta sa bilo kim. Ostavljena sam sama sebi, nismo sigurni hoće li mi uopšte biti dopušteno da se vratim u selo - rekla je Mejlemans i dodala:

Tanjug/AP

 

- Imala sam koronu ranije ovog meseca. Zbog toga sam propustila dve trke Svetskog kupa. Borila sam se sa povratkom u formu. Od tada sam bila testirana gotovo svakog dana. Imala sam 12 negativnih PCR testova u poslednje dve sedmice, ali odjednom, nakon dolaska u Kinu, ponovo se smatram pozitivnom. Nije gotovo i nastaviću da se borim, ali zbog svog psihičkog stanja odmoriću se od društvenih mreža i ljubazno zamoliti medije da kontaktiraju sa belgijskim timom ili mojim timom radi intervjua umesto mene - završila je Mejlemans.

Pitanje je kakva će biti sudbina pomenute takmičarke, nadamo se da neće kao Novakova, jer ono u Australiji je presedan svih presedana.

BONUS VIDEO: VLAHOVIĆ NOVI REKORDER: Pet najvećih transfera srpskih fudbalera

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (4)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili