VEČE BEZ SRBA: Dončić srušio Atlantu, Marjanović i Bjelica "zaključani" na klupi

Novosti online

04. 02. 2021. u 08:25

KOŠARKAŠI Dalas Maveriksa gostovali su Atlanta Hoksima. Slavio je tim iz Teksasa rezultatom 122:116.

ВЕЧЕ БЕЗ СРБА: Дончић срушио Атланту, Марјановић и Бјелица закључани на клупи

Foto: AP

Bogdanovića u protokolu nije bilo zbog povrede, a fantastično veče imao je Luka Dončić. Meč je završio dabl-dabl učinkom od 27 poena (8/20 iz igre), 14 asistencija i osam skokova.

Podrška mu je bio Kristap Porzingis sa 24 poena i 11 skokova, dok je Tim Hardavej ubacio dva poena manje. Boban Marjanović nije dobio ni minut, gledao je meč sa klupe.

Na drugoj strani, Džon Kolins je bio najefikasniji pojedinac meča sa 35 poena, a po 21 su dodali Tre Jang i Kevin Uerter.

Nemanja Bjelica nije opet dobio ni sekund za Sakramento Kingse, dok Alekseja Pokuševskog nije bilo ni u timu Oklahoma Tandera jer je ranije poslat u razvojni tim.

Kingsi su došli došli do novog iznenađenja, ovog puta u sudaru sa Bostonom 116:111. Kraljevi su upisalipeti trijumf u poslednjih šest mečeva i nalaze se u usponu forme.

Do novog trijumfa vodili su ih Diaron Foks i Harison Barns sa 26, odnosno 24 poena, Tajris Halibarton je dodao 21, dok je kod Seltiksa najbolji bio Džejson Tejtum sa 27.

Oklahoma je bez Pokuševskog takođe pobedila – protiv Hjuston Rokitsa 104:87.U pobedničkom timu Kenrik Vilijams je ubacio 19 poena, Darijus Bazli 18, a Al Horford 17. Kod Rokitsa su iskočili Erik Gordon sa 22 i Viktor Oladipo sa 19.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri