JOKIĆ NIKADA NIJE BIO OVAKO TUŽAN: Došlo je do problema u komunikaciji (VIDEO)

Novosti online

21. 09. 2020. u 08:50

ŠOKANTNA završnica meča između Lejkersa i Denvera u kojoj Entoni Dejvis pogodio šut za pobedu 105:103 je teško pala Nikoli Jokiću.

ЈОКИЋ НИКАДА НИЈЕ БИО ОВАКО ТУЖАН: Дошло је до проблема у комуникацији (ВИДЕО)

Foto: Tviter

Srbin kome često zameraju da je ravnodušan i da je to najveći problem u njegovoj igri ovoga puta je pokazao reakciju kao nikada do sada.

Jokić je bio nervozan i razočaran na koferenciji...

- Imali smo već takvu situaciju... Tako je bilo i protiv Klipersa. Borili smo se, ali smo izgubili meč. Veći deo meča smo gubili, vratili smo se, a sada ćemo dignuti glave za narednu utakmicu", kazao je centar iz Sombora koji je meč završio sa 30 poena.

Češao se po glavi Jokić, pa dobio pitanje kako se odbraniti od Lejkersa?

- Znate, oni imaju dva sjajna košarkaša. Imaju Lebrona koji je verovatno najbolji igrač u ligi, a Dejvis najbolji skorer. Možemo samo da im otežamo, možda možemo da nađemo rešenja za njih, ali moramo da ostanemo fokusirani i da ih nateramo da se ne osećaju komforno", zaključio je Somborac i dodao da meč nisu odlučila promešena slobodna bacanja Majkla Portera Džuniora.

Mejson Plamli i Džeremi Grent, košarkaši Denver Nagetsa, tragičari su ekipe posle poraza od Los Anđeles Lejkersa u drugom meču finala Zapada.

Njih dvojica su čuvala dva košarkaša, Lebrona Džejmsa i Entonija Dejvisa, u čije je ruke lopta trebalo da ide u poslednjem napadu Lejkersa.

Malo pre nego što je ubačena lopta, Grent je signalirao Plamliju da dođe do njega i pomogne mu, te otuda centar Denver nije pratio Dejvisa.

- Znali smo da će biti Dejvis ili Džejms. Došlo je do malo problema u komunikaciju, mislim da sam bio blizu, ali sjajni igrači postižu sjajne pogotke", dodao je Jokići i rekao da mu se sviđa što je njegova ekipa uprkos svemu borbena.

- Mi smo autsajderi i moramo da se borimo. Vodili su 15-16 razlike i mi smo mogli da odustanemo, ali smo se borili. Možda će biti i 30 razlike, ali nema ništa bez borbe".

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

JOKIĆ I DONČIĆ SE SMEJU SVIMA: Kakve reči čuvenog NBA asa (VIDEO)