"VEČITI" ZA NOVO FINALE: Zvezda gostuje FMP, a Partizan Megi u revanš mečevima polufinala KLS

V. N.

27. 05. 2024. u 09:00

JOŠ jedan korak deli od bitke večitih rivala za titulu srpskog šampiona. Oba tima mogli bi da ga naprave večeras na gostovanjima. Crvena zvezda prva dolazi u priliku da stigne u finale okršajem sa FMP u Železniku (18.00), dok Partizan dva sata kasnije (20.00) u Hali sportova "Ranko Žeravica" u Novom Beogradu protiv Mege ima šansu da se plasira u bitku za domaću krunu, prvi put posle pet godina i sezone 2018/2019.

ВЕЧИТИ ЗА НОВО ФИНАЛЕ: Звезда гостује ФМП, а Партизан Меги у реванш мечевима полуфинала КЛС

FOTO: M. Vukadinović

Ni jedni ni drugi nisu blistali u prvim polufinalnim okršajima. Nakon iscrpljujuće finalne serije u ABA ligi, to je donekle i logično, pa treneri nisu mnogo zamerali igračima, jer je ipak ispunjen cilj.

- Čestitam mojim igračima, pre svega, na spremnosti da igraju, to nije bilo nimalo mentalno lako posle trofeja koji smo uzeli - kazao je šef struke ABA prvaka Janis Sferopulos.

Ukoliko Zvezda i Partizan pobede i večeras, igraće se još tri potencijalna derbija za srpsku titulu, s tim da raspored još nije poznat. U slučaju da FMP i(li) Mega odbrane domaći teren, majstorice su na programu 30. maja.

- Nije lako naći motivaciju posle svega što se desilo u poslednje vreme. Probali smo da podignemo moral ekipi, to je jedini način da se zaboravi ono što je bilo. Biće potrebno da se spremimo za drugu utakmicu, da probamo da odigramo bolje nego u prvoj - poručio je trener Partizana Željko Obradović nakon prvog susreta.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ALBANCI NAPALI SRPSKE NAVIJAČE! Počeli tuču na EURO 2024, ali kada se čulo Juriiiš! - nisu se proveli dobro (VIDEO)