MADRIĐANI TESNO PROTIV TENERIFA: Kraljevski klub uspeo da zadrži sigurnu poziciju

Novosti online

10. 03. 2024. u 15:19

Košarkaši Tenerifa u završnici ostal su uskraćeni za dva poena protiv ekipe Real Madrida u 24. kolu ACB lige, ali je ipak kraljevski klub na kraju slavio rezultatom 80:78.

МАДРИЂАНИ ТЕСНО ПРОТИВ ТЕНЕРИФА: Краљевски клуб успео да задржи сигурну позицију

Foto: Profimedia

Ni u jednom trenutku košarkaši Real nisu imao kontrolu nad mečom, čak je ekipa Tenerifa na uspl au nekoliko navrata da vodi na gostujućem terenu.

Druga polovina, treće četvrtine bilo je i momenata kada je Real imala prednost, ali se ekipa Tenerifa vratila početkom posleđe deonice. Međutim usledila je nova serija Reala, koja je ponovo poništena samo minut i po pred kraj meč.

Na kraju je Real sa linije penala došao do prednosti, koja im je omogućila pobedu, uprkos dobrom izdanju gostujućeg tima.

Najbolji pojedinac u ekipi domaćina bio je Džanan Musa sa 10 poena, sedam skokova i pet asistencija. Edi Tavares je imao dabl-dabl sa po 10 poena i skokova, a po deset poena imali su još i Fabijen Kozer, Mario Hezonja i Vinsent Poirije.

Nesuđeno Zvezdino pojačanje, igrač koji se toliko dovodio u vezu sa crveno-belima, Kajl Gaj bio je najraspoloženiji u gostujućem timu, pa je postigao 14 poena za 20 minuta. Fran Guera je postigao 10 poena i 12 skokova, a dvocifreni su bili Bruno Fitipaldo i Marselinjo Uertas sa po 12 poena.

Real je trenutno na prvom mestu na tabeli ACB lige sa 21 pobedom i tri poraza, samo pobeda više od Unikahe, dok je Tenerife sedmi sa 14 pobeda i deset poraza.

Bonus video JOŠ JEDNO IZNENAĐENjE: Posle Jaga poklon dobio i Ledej

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOK: Karlos Alkaraz izbačen sa turnira u Madridu! Imitirao Nadala, pa morao da pakuje kofere, kao i Rafa (VIDEO)