TRENER CRVENO BELIH PRED MEČ SA KRKOM: "Moramo se držati našeg plana"

Novosti online

09. 03. 2024. u 15:05

Košarkaši Crvene zvezde u nedelju dočekuju ekipu Krke iz Novog Mesta, u utakmici 22. kola ABA lige, utakmica će se zbog zauzetosti Beogradske Arene igrati u hali „Aleksandar Nikolić“ od 19 časova.

ТРЕНЕР ЦРВЕНО БЕЛИХ ПРЕД МЕЧ СА КРКОМ: Морамо се држати нашег плана

FOTO: M. Vukadinović

Trener košarkaša Crvene zvezde, Janis Sferopulos rekao je da ekipa Krke može da bude veoma opasna pošto se bori za opstanak u ABA ligi i istakao da crveno-beli zato moraju da odigraju dobro i da se drže svog plana.

- Očekuje nas utakmica protiv tima koji se bori da ostane u ligi i sama ta činjenica ih čini veoma opasnim. Moramo da izađemo na teren motivisani, spremni da odigramo dobar meč i da se držimo našeg plana - rekao je Sferopulos.

Košarkaš Zvezde Branko Lazić je naveo da je njegova ekipa favorit „na papiru“, ali da će to morati da potvrdi i na terenu.

- Utakmice protiv timova koji se bore za opstanak su uvek vrlo neugodne i moramo da budemo energetski na dobrom nivou i sa punim respektom odigramo ovu utakmicu. Naš cilj se zna, prvo mesto pred plej-of i pobedom u nedelju bismo došli na korak od tog cilja - rekao je Lazić.

Crveno-beli ovaj meč dočekuju kao prvi na tabeli ABA lige sa 18 pobeda i tri poraza, dok je Krka poslednja sa skorom 4/17.

Bonus video JOŠ JEDNO IZNENAĐENjE: Posle Jaga poklon dobio i Ledej

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)