BRAZIL MORA PASTI: Košarkašice znaju šta treba da urade kako bi nastavile da se bore za OI

S. R.

09. 02. 2024. u 17:03

ZAGORČALE su i otežale sebi put ka Olimpijskim igrama Srpkinje. Košarkašice moraju da zaborave lošu partiju protiv Nemica na uvodnom susretu takmičenja za najveću svetsku smortu i sve raspoloživu snagu usresrede na Brazil (u ponoć između subote i nedelje).

БРАЗИЛ МОРА ПАСТИ: Кошаркашице знају шта треба да ураде како би наставиле да се боре за ОИ

M. Vukadinović

Da bi "lavice" selektorke Marine Maljković održale teoretsku šansu za jednu od tri pozicije, filozofija naših devojaka je jednostvana - domaćin mora da padne.

Da je bilo propusta u igri pre svega u napadu svesni su svi u timu.

- Ovo nije način na koji se igra protiv tima kao što je Nemačka, koji ima mnogo kvaliteta. Nismo uradili ništa na način na koji obično to radimo. Kao što sam rekla, u drugom poluvremenu smo promenili nekoliko stvari - način razmišljanja, pristup igri, odbranu i vratili smo se, imali smo vođstvo, ali prvo poluvreme je bilo toliko loše da nismo mogli da dobijemo utakmicu. Stručni štab im veruje u igračice koje imamo. To je jedino što sada možemo. Vratile su se iz minusa, ali nam nedostaje iskustvo, ozbiljno iskustvo, i to se videlo na kraju utakmice i u prvom poluvremenu. Očekujem od tima da se pruži bolju partiju, pričaćemo o svemu i videćemo gde smo protiv Brazila - konstatovala je selektorka Maljkovićeva.

Raspored

Nemačka - Srbija 73:66

Brazil - Australija 55:60

SUBOTA

Australija - Nemačka 21.00

Srbija - Brazil 0.00

NEDELjA

Srbija - Australija 21.00

Brazil - Nemačka 0.00

TABELA: Nemačka 2, Australija 2, Brazil 1, Srbija 1.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a fudbal, kao najpopularnija sportska disciplina, posebno je zanimiljiv ovih dana, zbog ruske situacije u njemu.

29. 04. 2024. u 21:07

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave