AMERIMA JE SAD SVE JASNO! Gledaju Jokića svaki dan, ali tek kada su videli ovaj detalj sa derbija Zvezda - Partizan, "razdanilo" im se

Novosti online

04. 01. 2024. u 21:55

Navijači Crvene zvezde priredili su scenu za pamćenje pred večiti derbi protiv Partizana u Evroligi, i to takvu, da se o tome govori i u Denveru, gde Nikola Jokić igra za Nagetse, sa kojima je aktuelni NBA šampion.

АМЕРИМА ЈЕ САД СВЕ ЈАСНО! Гледају Јокића сваки дан, али тек када су видели овај детаљ са дербија Звезда - Партизан, разданило им се

FOTO: M. Vukadinović

Podsetimo, "delije" su pozvale sve koji dolaze na meč sa crno-belima da u Beogradskoj areni budu ili u crvenom, ili u belom, u zavisnosti od tribine na kojoj se nalaze.

A onda su svi zajedno - rešili da svojim pevanjem nadglasaju himnu Evrolige.

Scena koja se tada desila "obišla je planetu" usled evroligaške objave na društvenoj mreži "Iks", nekadašnjem "Tviteru", a reagovali su i američki novinari koji svakodnevnio izveštavaju o Nagetsima.

Naime, Harison Vind, novinar "DNVR"-a, podelio je taj snimak sa svojim pratiocima, i to citirajući ono što je Nikola Jokić rekao svojevremeno kada su ga pitali da li su mu smetali zvižduci navijača Majamija:

- Brate, ja sam igrao u Srbiji... - glasio je Jokićev odgovor.

A evo i zašto je baš to Vind citirao prikazujući crveno-beli trans na tribinama Arene:

Utakmicu Crvena zvezda - Partizan možete uživo da pratite uz prenos na portalu "Novosti".

BONUS VIDEO: Cilj mi je bio da igram za Zvezdu ili Partizan

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

HITAN PRIJEM: Srđan Đoković primljen u Urgentni centar!