AU, KAKVA UTAKMICA: Crvena zvezda poražena nakon završnice za infarkt

Novosti online

23. 09. 2023. u 17:37 >> 17:39

KOŠARKAŠI Crvene zvezde upisali su drugi poraz na pripremnom turniru u Nikoziji. Nakon Makabija, od izabranika Duška Ivanovića bio je bolji i Žalgiris i to nakon neverovatne završnice, rezultat je bio 85:84

АУ, КАКВА УТАКМИЦА: Црвена звезда поражена након завршнице за инфаркт

KK Crvena zvezda/Tviter

Odlično je Crvena zvezda otvorila meč, nakon pet minuta igre imala je četa Duška Ivanovića dvocifrenu prednost 15:5, sjajan je bio u tom periodu Marko Simonović uz Majka Tobija i Rokasa Gedraitisa, pomenuti trojac postigao je sve poene crveno-belih.

Održavao je predstavnik Srbije prednost tokom prvedeonice, Žalgiris je promašio sedam trojki iz isto toliko pokušaja, a na semaforu je stajalo 21:14.

KK Crvena zvezda/Tviter

Postigli su na startu drugog perioda "zeleni" dve trojke, a prednost vicešampiona ABA lige održavali su Gedraitis i Jago Dos Santos, ipak, uspeli su Litvanci nakon 17 minuta igre da preokrenu (33:34), sjajnom timskom igrom Žalgiris je četvrtinu dobio 27:16 i na poluvremenu imao je vođstvo 41:37.

Uspavano je u trećoj deonici delovala Zvezda, a rival je iskoristio letargiju u igri rivala da dođe do velikih 48:38. U završnici deonice izašao je tim sa Malog Kalemegdana iz sna, i serijom 8:0 uspeli su da smanje na 69:62.

Pogodio je trojku sredinom poslednjeg perioda Majk Tobi, uspela je Ivanovićeva četa da vrati neizvesnost u meč, a trojkom Gedraitisa, nedugo potom i Adama Hange imali su crveno-beli prednost 78:82.

KK Crvena zvezda/Tviter

Na 24 sekunde do kraja imali su crveno-beli prednost 84:82, a tada je uz realizovani faul pogodio Lukas Lekavičius za novo vođstvo zelenih i konačnu pobedu. Imao je Dos Santos šut za pobedu, ali je promašio trojku.

Gedraitis je u redovima crveno-belih ubacio 19 poena, jedan manje dodao je Tobi, 13 Nemanja Nedović...

BONUS VIDEO: DOČEK ZA PAMĆENjE: Zajedničko  uživanje košarkaša Srbije i navijača

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)