DA LI JE MOGUĆE?! Glasanje je u toku, Bogdan Bogdanović gubi u MVP trci na Mundobasketu - i to od koga!

Novosti online

09. 09. 2023. u 17:55

U toku je FIBA glasanje za "navijački izbor MPV-a" (najkorisnijeg igrača) Svetskog prvenstva u košarci 2023, a trenutni rezultati su prilično iznenađujući.

ДА ЛИ ЈЕ МОГУЋЕ?! Гласање је у току, Богдан Богдановић губи у МВП трци на Мундобаскету - и то од кога!

FOTO: FIBA.Basketball

Svetska kuća košarke je izabrala po jednog igrača iz svih zemalja-učesnica Mundobasketa i ponudila ljubiteljima "igre pod obručima" da glasaju i tako izaberu "navijačkog MVP-a", koji će biti proglašen poslednjeg dana turnira.

Predstavnik Srbije, finaliste šampionata planete, je kapiten "orlova" Bogdan Bogdanović koji bi, logika bar kaže, trebalo da je u najužem izboru jer em dobro igra, em je sa ekipom koju predvodi došao na korak od zlata, ali...

U ovom trenutku, sa čak 58% glasova navijača, vodi najbolji igrač Portorikanaca, Tremont Voters, i to iako je njegova ekipa završila s nadmetanjem za medalje još u drugoj fazi.

U momentu objavljivanja ove vesti, na drugoj poziciji je Slovenac Luka Dončić sa devet odsto glasova, a na trećem Nemac Denis Šreder sa 7%. Bogdanović je prikupio tri odsto.

Link za glasanje za MVP-a Mundobasketa je pred vama, i kada kliknete OVDE možete i vi da učestvujete.

Bogdan Bogdanović tokom polufinala Mundobasketa između Srbije i Kanade / OTO: FIBA.Basketball

Podsetimo, Srbija je fantastičnom igrom pobedila Kanadu i tako obezbedila medalju. Da li će biti srebrna ili zlatna, odlučivaće nedeljni megdan sa "pancerima", jer je Nemačka savladala Sjedinjene Američke Države u spektakularnom drugom polufinalu.

Finale Svetskog prvenstva u košarci, Srbija - Nemačka, igra se u nedelju od 14.40 i možete da pratite uživo uz prenos na portalu "Novosti".

Bonus video: "LUDAČKI JE BILO OD STARTA" Marinković, Gudurić i Jović o polufinalu Mundobasketa

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a fudbal, kao najpopularnija sportska disciplina, posebno je zanimiljiv ovih dana, zbog ruske situacije u njemu.

29. 04. 2024. u 21:07

Komentari (3)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?