SKANDAL DRMA SRBIJU: Još dvojica igrača pod istragom zbog nameštanja mečeva

Novosti online

13. 08. 2023. u 16:28 >> 18:19

SRBIJU je potresla vest da je srpski košarkaš Stefan Šajin suspendovan zbog nameštanja mečeva, a ispostaviće se da nije jedini...

СКАНДАЛ ДРМА СРБИЈУ: Још двојица играча под истрагом због намештања мечева

Foto Pixabay free images

FIBA je, pišu mediji, vodi postupak protiv dvojice Srba. Ljubomira Č. (29) i Marka R. (30), koji su igrali za klubove u našoj zemlji i inostrastvu. Dela za koja se sumnjiče su, navodno, izvršila igrajući internacionalno.

Terete se za nameštanje utakmica u inostranstvu, piše "Nova S".

Osim njih, ranije je istraga pokrenula protiv Nikole Ć. (26), Davida M. (26) i Aleksandra I. (27), kao i protiv Saše Avramovića.

Košarkaška liga Srbije je objavila krajem juna kako je FIBA pokrenula istragu zbog sumnje da je nekolicina igrača učestvovala u nameštanju mečeva. Kako je rečeno, KLS je plasirao informaciju sa željom da se liga očisti od neregularnosti, a saopštenje je potpisao direktor Aleksandar Grujin.

Poznato je da klubovi nisu pod istragom FIBA zbogovog slučaja. 

Zbog svih dešavanja, iz KLS je najavljeno da će u septembru, pred početak sezone 2023/24, organizovati radionicu koja će biti usmerena na edukaciju klubova, igrača i ostalih uključenih u košarkaška takmičenja.

BONUS VIDEO: Top 10 najboljih poentera u NBA

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!