ODEŠ NA FAJNAL-FOR I IZGUBIŠ POSAO? Srpskom treneru traže zamenu u kneževini

Novosti online

29. 05. 2023. u 18:50

MONAKO je prošle godine u debitantskom nastupu u Evroligi ušao u top 8, ove je načinio iskorak i stigao do fajnal-fora. Izgleda da ni to nije dovoljno da srpski trener Saša Obradović nastavi posao u kneževini.

ОДЕШ НА ФАЈНАЛ-ФОР И ИЗГУБИШ ПОСАО? Српском тренеру траже замену у кнежевини

FOTO: EPA

Više izvora navodi da se klub u upustio u potragu za novim strategom, iako je u aprilu 2022. potpisao trogodišnji ugovor sa Obradovićem. Nije tajna da je u nekoliko navrata "proključala" timska svlačionica zbog sukoba vrelih temperamenata srpskog stručnjaka i razmažene američke zvezde Majka Džejmsa, ali je teško ustanoviti da li je to razlog za odluku o rastanku.

Monako želi da klupu poveri Špancu Ćaviju Paskvalu, iako je ugovorom još vezan za ruski Zenit. Osvajač Evrolige sa Barselonom je na meti i Anadolu Efesa. Još jedno ime koje se pominje u kneževini je trener Bajerna Andrea Trinkijeri, koji nije imao baš dobru sezonu sa Bavarcima.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZBOG OVOGA JE ĐOKOVIĆ OTPUSTIO IVANIŠEVIĆA? Da li je ovo kap koja je prelila čašu... (VIDEO)