VAŽNO OBAVEŠTENJE ZA NAVIJAČE PARTIZANA: Ovo pravilo mora da se poštuje da Evroliga ne bi žestoko kaznila crno-bele

Novosti online

11. 04. 2023. u 15:22 >> 15:28

Košarkaški klub Partizan apelovao je danas na navijače "crno-belih" da ne zakrčuju stepenište u "Štark areni" tokom meča poslednjeg, 30. kola Evrolige protiv ekipe Panatinaikosa.

ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА НАВИЈАЧЕ ПАРТИЗАНА: Ово правило мора да се поштује да Евролига не би жестоко казнила црно-беле

FOTO: Tviter/Evroliga (euroleague)

 U saopštenju Partizana se navodi da je atmosfera sa utakmica "crno-belih" obišla ceo svet.

- Srčanost, posvećenost klubu, poznavanje igre i trenutka kada je timu potrebna dodatna podrška su stvari u kojima navijačima Partizana ne mogu da pariraju navijači niti jednog kluba u Evroligi. Sve veće interesovanje za utakmice 'crno-belih', koje se iz utakmice u utakmicu multiplikuje dovelo je i do problema u organizaciji mečeva kada je u pitanju poštovanje strogih propisa najkvalitetnijeg evropskog takmičenja - navodi se u saopštenju Partizana.

"Crno-beli" su podsetili da stepenice, koje vode do ulaza, odnosno izlaza iz dvorane u svakom trenutku moraju da budu prazne.

- Nepoštovanje ovog propisa, koji garantuje brzu i bezbednu reakciju u slučaju bilo kakvih problema se strogo kažnjava, što je Partizan već osetio na svojoj koži. Ovim putem, klub apeluje na svest navijača da bez obzira na to što im pomeranje za korak ili dva u velikoj gužvi donosi neki dodatni komotitet, uvek na pameti imaju koliku štetu to nanosi Partizanu - ističu "crno-beli".

Iz Partizana je najavljeno da će od utakmice sa Panatinaikosom kontrole na ulazima u svaki od sektora biti dodatno pojačane.

- Cilj pojačane kontrole je da se propisani standardi za bezbednost na mečevima na svaki način osiguraju. Partizan još jednom moli navijače da ranije dođu u dvoranu i da pokažu razumevanje za bezbednosne standarde, koji su propisani i strogo se poštuju u Evroligi - zaključuje se u saopštenju.

Utakmica između Partizana i Panatinaikosa biće odigrana u petak od 20.30 časova. "Crno-beli" imaju skor od 19 pobeda i 14 poraza i već su obezbedili plasman u plej-of Evrolige.

BONUS VIDEO: Poklon i ovacije pune "Arene" za Jana Veselog

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)