LJUBOMORA ILI LUDOST DOSKORAŠNJEG SAIGRAČA JOKIĆA? ''Ne sviđa mi se da bude ponovo MVP, onda će biti najbolji svih vremena''

Novosti online

11. 04. 2023. u 10:23 >> 10:24

Demarkus Kazins, doskorašnji saigrač Nikole Jokića, smatra da srpski centar ne bi trebao da bude treću godinu zaredom MVP jer bi onda došlo u razmatranje da je GOAT.

ЉУБОМОРА ИЛИ ЛУДОСТ ДОСКОРАШЊЕГ САИГРАЧА ЈОКИЋА? Не свиђа ми се да буде поново МВП, онда ће бити најбољи свих времена

FOTO: Tanjug/AP

Popularni Bugi je kod Kevina Garneta u podkastu govorio o MVP trci.

- Ne sviđa mi se da bude trostruki uzastopni MVP. Jer onda on postaje konkurent za najboljeg igrača koji je ikada dodirnuo loptu. Mislim da svi možemo da se složimo da on to nije. Ne kažem da on to neće biti i da neće postati kroz karijeru. Međutim sada, nisam OK sa time da o tome pričamo. Nije osvojio ništa, nije bio u finalu. Ima mnogo stvari u igri - rekao je Kazins.

Samo su trojica igrača u istoriji tri puta uzastopno bila MVP – Bil Rasel, Vilt Čemberlen i Leri Bird.

- Sa tri uzastopne MVP titule on postaje možda najbolji centar ikada. Da li je bolji od Šakila, Oladžuvona, Dankana, Čemberlena… To je teška priča zbog onoga što su ovi momci uradili. Vidimo kako su se njihove karijere razvile. Kako možemo da sedimo i pričamo da je Jokić najbolji centar ikada ili najbolji igrač ikada sa tri MVP nagrade uzastopne - dodao je Bugi.

BONUS VIDEO: Poklon i ovacije pune "Arene" za Jana Veselog

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)