KAD ŽOC ZAGRMI - POSLE POBEDE! Željko Obradović pitao igrače: Zbog čega trenirate i ulazite u salu, ako dolazite ovako na utakmicu?!

Novosti online

10. 04. 2023. u 22:52

Trener KK Partizan Željko Obradović nije bio baš najsrećniji i pored novog trijumfa njegove ekipe.

КАД ЖОЦ ЗАГРМИ - ПОСЛЕ ПОБЕДЕ! Жељко Обрадовић питао играче: Због чега тренирате и улазите у салу, ако долазите овако на утакмицу?!

FOTO: EPA

Podsetimo, Partizan je nastavio seriju uspeha u ABA ligi, prilično ubedljivo je pobedio Igokeu, ali je je strateg crno-belih imao šta da zameri svojimo izabranicima.

Istina, ne na početku svog obraćanja:

"Prva stvar, želim da kažem da mi je drago što imamo ovoliki broj navijača na utakmici. Lepo je videti decu na utakmici ABA lige, protiv tima koji igra dobro, i večeras su igrali dobro i pametno. Mi smo igrali na mahove i bilo je dovoljno da pobedimo ubedljivo. Ostaju dve utakmice u ABA ligi, protiv ozbiljnih timova, Zadra i Budućnosti u gostima. Sledi nam i poslednji meč u Evroligi protiv Panatinaikosa", izjavio je Obradović.


Osvrnuo se trener "crno-belih" na igru u odbrani njegove ekipe.


"Treba da igramo koncentrisano svih 40 minuta. Stoji da na ovim utakmicama treba rasporediti minutažu. To smo hteli. Na početku treće četvrtine smo za dva i po minuta primili osam poena na polaganje i onda je petorka koja je posle ušla primila samo pet poena. Tu sve počinje i završava se. To će biti kriterijum. Ko igra odbranu, on će igrati. Dajem šansu svima, svi se trude i treniraju, ali im treba postaviti pitanje - zbog čega trenirate i ulazite u salu, ako dolazite ovako na utakmicu, ako ne poštujete sebe i protivnika, svaku loptu, pre bonusa imate pravo da napravite faul, a mi primimo osam lakih poena na polaganje? To će tako da bude uvek. Radimo korekcije na treningu, a onda kada se olabavi situacija to će da bude isto", zaključio je Obradović.
 

Bonus video:  Nikola Jokić - od dobroćudnog debeljuce, do najboljeg i najplaćenijeg košarkaša na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave