MARINKOVIĆU I 35 POENA MALO ZA MVP TITULU: Košarkaš Olimpijakosa sa 11 poneo priznanje najkorisnijeg igrača 32. kola Evrolige

Novosti online

01. 04. 2023. u 20:35

VANjI MARINKOVIĆU koji je briljirao u pobedi svoje Baskonije nad Fenerbahčeom čak ni 35 poena nije bilo dovoljno da bude proglašen najkorisnijim igračem ovog kola Evrolige. Košarkaš Olimpijakosa Tomas Vokap proglašen je za najkorisnijeg igrača 32. kola saopštilo je elitno takmičenje.

МАРИНКОВИЋУ И 35 ПОЕНА МАЛО ЗА МВП ТИТУЛУ: Кошаркаш Олимпијакоса са 11 понео признање најкориснијег играча 32. кола Евролиге

FOTO: N. Paraušić

Olimpijakos kod kuće savladao Panatinaikos sa 81:73, dok je Amerikanac postigao 11 poena uz 13 asistancija i sedam skokova i četiri ukradene lopte, za indeks korisnosti 32.

Iza njega u trci za MVP priznanje ostali su Matijas Lesor iz Partizna i Vanja Marinković iz Baskonije koji su imali indeks korisnosti 29.

- Osećam se sjajno jer smo pobedili. Bila je to teško izvojevana pobeda, ali navijači su nam pomogli da je ostvarimo. Bili su glasni, pomogli nam da se vratimo u trećoj deonici. Zadovoljan sam timskim nastupom i što igram kraj Saše Vezenkova, pa mogu samo da mu uručim loptu i on će mi doneti asistenciju - izjavio je Vokap.

BONUS VIDEO: Ovacije "delija", Novak Đoković bodri Zvezdu protiv Valensije

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna