"DA LI STE ČULI MENE DA TAKO PRIČAM?" Željko Obradović odgovorio na izjavu Duška Ivanovića

Novosti online

14. 03. 2023. u 09:21

MNOGO bure je podigao tek završeni večiti derbi. Sevalo je na terenu, ali i van njega.

ДА ЛИ СТЕ ЧУЛИ МЕНЕ ДА ТАКО ПРИЧАМ? Жељко Обрадовић одговорио на изјаву Душка Ивановића

FOTO: M. Vukadinović

O sukobu Matijasa Lesora i Filipa Petruševa se priča naširoko, ali u klinč su ušla i dva stručnjaka - Duško Ivanović i Željko Obradović.

Najpre je konferenciju za medije držao trener gostiju Duško Ivanović, koji je iznenadio sve samopouzdanjem kao da su crveno-beli upravo slavili, a ne izgubili u večitom derbiju.

- Za mene je najvažnije kod ove utakmice, i to sam rekao pre utakmice, „filing“ koji ćemo da imamo ja i moji igrači posle meča. Nebitno da li smo dobili ili izgubili. A mi smo sigurni da ćemo dobiti, a što je najbolje ili najgore za nas, Partizan isto zna da ćemo dobiti - poručio je Ivanović na konferenciji uveren da će Zvezda upisati trijumf na sledećem meču.

Naravno, ovu izjavu je ubrzo čuo i Željko Obradović, trener Partizana, kome se to nimalo nije dopalo.

- Nikad sebi nisam dozvolio da pričam na način da znam šta neko drugi misli. Time sam sve rekao. Ja, naravno, verujem u svoj tim, kao što sam i uvek verovao. Imamo sezonu kakvu imamo. U Evroligi je trenutak gde zavisimo od nas samih, što je dobra pozicija. Raspored je mnogo težak? Izuzetno je težak. U ABA ligi imamo pobedu više i to treba da probamo da odbranimo i da probamo da imamo prednost domaćeg terena.

- U plej-ofu se zna – energija, želja i hladna glava. Videćemo kad dođe do tog trenutka. Ali ponavljam, da li ste čuli od mene da pričam o tome šta neko drugi misli. Je l’ to normalno? Ako mislite da je to normalno, onda šta da radimo… Opet pričamo o tome kako neko gleda na stvari. To je to - rekao je Obradović.

Bonus video: CRNO-BELO ČUDO - Partizan od -20 do pobede nad Zvezdom u večitom derbiju

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

EKSKLUZIVNO: Pogledajte šta policija radi u kući Dankine majke (VIDEO)