SKANDAL: Matijas Lesor i Filip Petrušev u centru pažnje, večiti derbi je okončan sramotom, a onda je na scenu stupio Željko Obradović (VIDEO)

Novosti online

13. 03. 2023. u 22:49

RUŽNO je, veoma ružno, okončan večiti derbi u košarci.

СКАНДАЛ: Матијас Лесор и Филип Петрушев у центру пажње, вечити дерби је окончан срамотом, а онда је на сцену ступио Жељко Обрадовић (ВИДЕО)

FOTO: M. Vukadinović

Podsetimo, Partizan je gubio sa 20 razlike, a uspeo da pobedi Crvenu zvezdu u utakmici ABA lige, a čim je meč završen, centar crno-belih Matijas Lasor nasrnuo je na igrača iz suparničkog tabora, Filipa Petruševa.

Njih dvojica su se sporečkala ranije tokom meča, kada je Lesor pao posle duela s Petruševim i hteo da se tada razračuna s njim, u čemu su ga sprečili saigrači.

Iako se on nešto kasnije vratio na parket, a bio na njemu kad i pomenuti mu suparnik, nije bilo nagoveštaja da će se pomenuti sukob nastaviti. Međutim, čim se desio poslednji šut na derbiju, Lesor je, kod centra terena, odmah krenuo ka Petruševu, najpre ga gurnuo, a onda i krenuo da udari. 

Izuzetno ružnu scenu su zaustavili Lesorovi saigrači, koji su ratobornog centra Partizana sklonili od crveno-belog rivala, a onda je među košarkaše Crvene zvezde ušao trener pobedničke ekipe, Željko Obradović.

On je prišao da smiri strasti, što je bilo za svaku pohvalu, a koliko je moglo da se vidi, Petrušev je tom priliku iskusnom stručnjaku govorio da nije ničim provocirao Matijasa Lesora da onako reaguje u dva navrata.

Tabela ABA lige:

Bonus video: Crveno-bele čarolije - Čudesno poluvreme Zvezde u večitom derbiju

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (14)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave