ČOVIĆ NAJAVIO POTRES NA JADRANU! Zbog ovoga će mnogi ljubitelji košarka na ovim prostorima biti besni

Novosti online

26. 12. 2022. u 20:50

KOŠARKAŠKI klub Crvena zvezda je, u sklopu jednog sponzorskog događaja, održao konferenciju za štampu, a prvi čovek crveno-belih, Nebojša Čović, tom prilikom je imao i interesantno obraćanje.

ЧОВИЋ НАЈАВИО ПОТРЕС НА ЈАДРАНУ! Због овога ће многи љубитељи кошарка на овим просторима бити бесни

Nebojša Čović / Foto N. Paraušić

Čović se tokom svog izlaganja dotakao i ideja da bi ekipama na Jadranu uskoro, na veliko iznenađenje mogao da se pridruži i košarkaki klub Dubai.

Nema dileme da bi ovo izazvalo bes mnogih ljubitelja košarke sa prostora bivše Jugoslavije, jer prosto nema objašnjenja zašto bi klub iz košarkaške zemlje koja nema tradiciju postao deo takmičenja sa prostora zemalja košarke.

- Fudbal je religija, sve ostalo je sport. Videli smo na Svetskom prvenstvu. Košarka je mnogo niže. U Vitoriji smo predložili koncept od 20 klubova, da li će to biti Istok/Zapad... To je ušlo kao ideja. Razgovarali smo sa Đordijem o tome i u Beogradu. Videh da je i Maršal o tome govorio, da bude 24 kluba. Treba da bude dva srpska kluba, pominje se Dubai, a podržavam - rekao je Čović i potom dodao:

- Postoji ideja da se Dubai pridruži ABA ligi, što bi bilo isto interesantno, iako su neki protiv - kazao je prvi čovek KK Crvena zvezda.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna