ČOVIĆ OTKRIO! Nećete verovati koliko je Zvezda platila Luku Vildozu

Novosti online

19. 12. 2022. u 17:22

Predsednik KK Crvena zvezda Nebojša Čović, gostovao je u podkastu „Miljanov korner“, gde je pričao o mnogobrojnim temama.

ЧОВИЋ ОТКРИО! Нећете веровати колико је Звезда платила Луку Вилдозу

Foto: Evroliga

Prvi čovek crveno-belih, progovorio je i dolasku Fakunda Kampaca u redove crveno-belih, ali i o potencijalnom transferu Miloša Teodosića.

Tom prilikom, dotakao se i plate Luke Vildoze, jednog od najboljih igrača u istoriji srpske košarke.

– Pre neki dan, mislim da je to bilo nakon naše pobede protiv Partizana, održavao se neki sastanak u hotelu. Tom prilikom došlo je do kontakta, kada je jedan član uprave Partizana pitao našeg prijatelja da li je istina da smo mi za Luku Vildozu dali dva miliona evra – počeo je Čović, a potom i dodao:

FOTO: N. Paraušić

 

– Na šta je dobio odgovor, ne da to nije istina, već da je ugovor znatno ispod milion evra za sezonu. I onda je usledio jedan neobičan komentar, meni su tražili dva miliona evra. Šta hoću da kažem, ima tu raznih pokušaja ugrađivanja i raznih stvari. Mi to ne radimo i ne funkcionišemo na taj način.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!