"NAVIJAČI PARTIZANA SU RASISTI, PRETILI SU MI SMRĆU": Oglasio se bivši igrač crno-belih i Crvene zvezde! Amerikanac opleo po "grobarima"

Novosti online

19. 12. 2022. u 15:06

BIVŠI igrač Partizana, koji je potom prešao u redove Crvene zvezde, Tarens Kinzi, pokrenuo je jednu temu iz prošlosti.

НАВИЈАЧИ ПАРТИЗАНА СУ РАСИСТИ, ПРЕТИЛИ СУ МИ СМРЋУ: Огласио се бивши играч црно-белих и Црвене звезде! Американац оплео по гробарима

FOTO KK PARTIZAN

Amerikanac koji je godinama harao Evroligom, samo jednu sezonu nakon što je nosio crno-beli dres potpisao je za večitog rivala Crvenu zvezdu, što mu je van parketa predstavljalo veliki problem. Kako navodi, susretao sa neprijatnim scenama.

- Jedna od najizazovnijih sezona sa kojima sam se susreo u karijeri. Prva utakmica sa Partizanom - bacali su papiriće, novčiće, nazivali me crnj*m, majmunom. Takođe, dobijao sam pretnje smrću, a u narednih šest meseci sam kuću napuštao s policijskom pratnjom. Nisam mogao da odem u određene delove grada, ali bilo je slatko kada smo ih pobedili u prvenstvu - napisao je Kinzi nedavno.

Na jednu polemiku na Tviteru, Kinzi se danas oglasio potvrdno na temu "da li među navijačima Partizana ima rasista".

Podsetimo, on je briljirao na Malom Kalemegdanu i postao jedan od omiljenih stranaca "delija", osvojivši duplu krunu 2016. 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
AMERI U ŠOKU: Srpski monah im otkrio kako je Darko Miličić uspeo, a on - zašto se odrekao košarke, kupio 10.000 riba i nokautirao konja

AMERI U ŠOKU: Srpski monah im otkrio kako je Darko Miličić uspeo, a on - zašto se odrekao košarke, kupio 10.000 riba i nokautirao konja

Darko Miličić je jedna od najzanimljivijih ličnosti u našoj košarci. Svrstavan svojevremeno među najveće talente na svetu, izabaran je čak kao drugi pik na NBA draftu, ispred mnogih potonjih zvezda. U NBA ligi, međutim, nije uspeo. U Americi mu se i danas mnogi podsmevaju zbog toga. Ali… Upravo je ekipa najvećeg američkog sportskog medija, ESPN-a, ne tako davno doputovala u Srbiju da sazna nešto više o našem nekadašnjem reprezentativcu. Ono što su otkrili – zaprepastilo ih je.

07. 05. 2023. u 19:16

Komentari (0)

AMERI U ŠOKU: Srpski monah im otkrio kako je Darko Miličić uspeo, a on - zašto se odrekao košarke, kupio 10.000 riba i nokautirao konja