GOTOVO JE! Kampaco je igrač Crvene zvezde

Novosti online

19. 12. 2022. u 14:03

ARGENTINAC Fakundo Kampaco predstavljen je kao novi košarkaš Crvene zvezde, saopštio je klub danas.

ГОТОВО ЈЕ! Кампацо је играч Црвене звезде

FOTO: KK Crvena zvezda

Nakon lekarskih pregleda on je potpisao ugovor do 2024. godine.

Bivši igrač Denver nagetsa i Dalas maveriksa najveći trag je ostavio igrajući za madridski Real sa kojim je osvojio dve Evrolige i tri titule prvaka Španije, španski Kup, i četiri Superkupa.

Prve ozbiljne korake ovaj bek visok 180 centimetara napravio je u Mar del Plati sa „Penjarolom“, gde je osvojio četiri titule prvaka Argentine, pre nego što je prešao u madridski Real, gde je prve dve sezone proveo u Mursiji kao pozajmljeni igrač Reala.

Sa reprezentacijom Argentine osvojio je titulu vicešampiona sveta u Kini 2019. godine, a saigrač mu je bio još jedan igrač Crvene zvezde Luka Vildoza.

Dolaskom Kampaca, Crvena zvezda dobila je ogromno pojačanje, plejmejkera sa izuzetnom brzinom, pregledom igre, mnogo rešenja u napadu i poena u rukama, a iskusni Argentinac odmah se priključuje treninzima tima.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)