IZAZOV NA TRI FRONTA Košarkaši kraljevačke Sloge započeli pripreme za novu sezonu

G. ĆIROVIĆ

09. 08. 2022. u 13:25

Prozivkom igrača i prvim kondicionim treningom na atletskom stadionu kraj Ibra, košarkaši kraljevačke Sloge započeli su pripreme za predstojeću sezonu u kojoj ih očekuju nadmetanja na tri fronta – ABA 2 Ligi, Košarkaškoj ligi Srbije i Kupu Srbije.

ИЗАЗОВ НА ТРИ ФРОНТА Кошаркаши краљевачке Слоге започели припреме за нову сезону

G.Šljivić

Iz prošlosezonskog sastava koji je ostvario jedan od istorijskih uspeha plasmanom u regionalno takmičenje, u ekipi su ostali kapiten Stefan Matović, Đorđe Simeunović, Jovan Stamenić i mladi Bogdan Savić. Do sada su „bele“ pojačali Nemanja Nikolić iz Novog Pazara, Lazar Đurović iz rumunske lige, internacionalci Žad Kalili iz Libana i Dimitrijus Andervud sa američkog Čarlston koledža, a pregovara se sa još dvojicom košarkaša.

- Cilj nam je da se dobro predstavimo u ABA 2 ligi, ali je prioritet da ponovimo visok plasman u KLS kako bi nastavili kontinuitet dobrih rezultata – kaže Marko Dimitrijević, prvi trener „belih“.

Kompletne pripreme igrači Sloge obaviće u Kraljevu. Planirano je devet kontrolnih utakmica, od kojih je prva 27. avgusta protiv OKK Beograda u hali kraj Ibra.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!